2023, október 3.
15 C
Budapest
9.8 C
Moszkva

Zaharova: a kijevi rezsim terrorista módszerei súlyosbítják az ukrán válságot és késleltetik a békés rendezést

A kijevi rezsim terrorista módszerei súlyosbítják az ukrán válságot és késleltetik a békés rendezést – mondta Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője egy sajtótájékoztatón.

“A kijevi rezsim terrorista módszereinek alkalmazása olyan tényező, amely súlyosbítja az ukrán válságot és késlelteti a békés rendezést. Az is ismert, hogy a nyugati támogatók által Ukrajnának szállított fegyvereket és felszereléseket gyakran használják terrortámadások végrehajtásához, ami őket közvetlen bűnrészessé teszi mindezekben a bűncselekményekben” – mondta.

“Emlékeztetem önöket, hogy “a terrorizmust támogató rezsim” vagy “a terrorizmus állami szponzora” kifejezést aktívan használják Nyugaton. De ők [a Nyugat] pontosan ezt teszik, ők szponzorálják a kijevi rezsim terrorista tevékenységét” – mondta Zaharova.

Ugyanakkor megjegyezte, hogy az, hogy Ukrajna az utóbbi időben gyakran folyamodik terrorista módszerekhez, elsősorban annak köszönhető, hogy a fegyveres erők ellentámadási kísérletei nyilvánvalóan kudarcot vallottak.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Fehér Ház: az Egyesült Államoknak nincs pénze Kijev hosszú távú katonai támogatására

Az Egyesült Államoknak nincs pénze Kijev hosszú távú katonai támogatására - mondta Karine Jean-Pierre, a Fehér Ház sajtótitkára egy tájékoztatón. "Ezek (a pénzeszközök. - a...

Kreml: a nyugati politikusokat, akiket a nemzeti érdekek vezetnek, rögtön oroszbarát jelzővel bélyegzik meg

A függetlenség demonstrálása Brüsszeltől nem jelenti automatikusan azt, hogy egy politikus "oroszbarát" - mondta Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője hétfőn újságíróknak. A szlovákiai választási...

Oroszország bizonyítékot mutatott, hogy az USA silány minőségű testpáncélt küldött Ukrajnának

Az orosz védelmi órásvállalat, a Rosztyeh által közzétett videó kétségbe vonta az USA által Ukrajnának küldött katonai támogatás minőségét, miután egy trófeaként a harctérről...
spot_img

Videó