2024, március 1.
12.7 C
Budapest
1.7 C
Moszkva

Vologyin még keményebb választ ígért Ukrajnának, “ha a terrortámadások folytatódnak”

Még keményebb választ ígért Ukrajnának az orosz alsóház elnöke, “ha a terrortámadások folytatódnak” – írta csütörtökön internetes oldalán a Kommerszant című orosz gazdasági napilap.

Vjacseszlav Vologyin adatokat tett közzé az ukrán energetikai létesítményekre mért orosz csapásokról. Az infografika azt mutatja, hogy Ukrajna elvesztette termelőkapacitásának felét.

Vologyin még határozottabb választ ígért, ha Kijev további terrortámadásokat hajt végre.

“Amennyiben folytatódnak a kijevi rezsim terrortámadásai, a válasz még keményebb lesz.

A terrortámadások minden szervezőjét és elkövetőjét meg kell találni. Aki ellenáll, azt elpusztítjuk” – írta a Telegramon közösségi oldalon.

Hozzátette, hogy “terroristákkal sehol máshol a világon nem tárgyalnak”.

Támogasd a donyecki gyerekeket!

Oroszországban élő nemzeti érzelmű magyarok és anyaországi segítőik közreműködésével támogathatod a donyecki gyerekeket.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Le Monde: Franciaország azt tervezi, hogy katonákat telepít Ukrajnába

A francia kormány azt tervezi, hogy közvetlenül Ukrajnába küld egy kisebb katonai erőt, amely a kijevi fegyveres erők kiképzőjeként és Moszkva "elrettentéseként" szolgálna -...

Lavrov: ha Austin a NATO-orosz konfliktus veszélyéről beszél, az azt jelenti, hogy az USA-nak van terve erre

Lloyd Austin amerikai védelmi miniszter azzal, hogy kijelentette, hogy a NATO és Oroszország egymás ellen harcolhat, ha Ukrajna vereséget szenved, bebizonyította, hogy az USA-nak...

Erdogan: nem kapott elég támogatást a török békekezdeményezés az orosz-ukrán konfliktus lezárására

Az orosz-ukrán konfliktus békés megoldására irányuló török kezdeményezések a támogatás hiánya miatt nem jártak sikerrel - mondta Recep Tayyip Erdogan török elnök az antalyai...
spot_img

Videó