2022, november 27.
6 C
Budapest
-2.9 C
Moszkva

Vlagyimir Putyint is meghívták az indonéziai G20 csúcsra

Az indonéz pénzügyminiszter közölte, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök is meghívást kapott a G20-ak Balin megrendezésre kerülő csúcstalálkozójára.

A november 15-16-án az indonéziai Balin tartandó G20-csúcstalálkozóra meghívást kapott valamennyi G20-vezető, köztük Vlagyimir Putyin is. Ezt Sri Mulyani Indrawati indonéz pénzügyminiszter jelentette be.

Idén Indonézia tölti be a G20-ak elnöki posztját.

“Meghívtuk (Putyint)” – mondta Indrawati a Nemzetközi Valutaalap helyszínén tartott rendezvényen. Elmondta, hogy az ilyen nagyszabású eseményekre szóló meghívókat a vezetőknek jó előre elküldik.

Indrawati hozzátette, hogy valamennyi G20-ország már megkapta a meghívót.

Az Egyesült Államok korábban kijelentette, hogy nem vesz részt olyan G20-találkozókon, amelyeken Oroszország is résztvevő. A G20-ak tegnapi pénzügyminiszteri találkozóján az USA képviselője részt vett, de az orosz miniszter beszéde alatt elhagyta a termet.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

- Hirdetés -spot_img

UKRÁN VÁLSÁG

Egy amerikai tisztviselő szerint Oroszország egy nap alatt elpusztíthatja Ukrajnát

Az ukrán infrastruktúrára mért csapások megmutatták, hogy Oroszország rövid idő alatt képes elpusztítani az országot - írta honlapján Paul Craig Roberts, a Ronald Reagan-kormány...

Orbán: szükség van egy szuverén Ukrajnára

Orbán Viktor miniszterelnök, a Kereszténydemokrata Internacionálé (CDI) alelnöke szombaton videókonferencia keretében részt vett a jobboldali világszervezet Panamavárosban zajló vezetőségi ülésén - tájékoztatta az MTI-t...

Putyin: hamarabb kellett volna újraegyesülni a Donbasszal

A Donbassz újraegyesítésének Oroszországgal már korábban meg kellett volna történnie - jelentette ki Vlagyimir Putyin elnök a különleges katonai műveletben részt vevő katonák édesanyjaival...