2024, február 24.
11.3 C
Budapest
-0.2 C
Moszkva

Vlagyimir Putyint is meghívták az indonéziai G20 csúcsra

Az indonéz pénzügyminiszter közölte, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök is meghívást kapott a G20-ak Balin megrendezésre kerülő csúcstalálkozójára.

A november 15-16-án az indonéziai Balin tartandó G20-csúcstalálkozóra meghívást kapott valamennyi G20-vezető, köztük Vlagyimir Putyin is. Ezt Sri Mulyani Indrawati indonéz pénzügyminiszter jelentette be.

Idén Indonézia tölti be a G20-ak elnöki posztját.

“Meghívtuk (Putyint)” – mondta Indrawati a Nemzetközi Valutaalap helyszínén tartott rendezvényen. Elmondta, hogy az ilyen nagyszabású eseményekre szóló meghívókat a vezetőknek jó előre elküldik.

Indrawati hozzátette, hogy valamennyi G20-ország már megkapta a meghívót.

Az Egyesült Államok korábban kijelentette, hogy nem vesz részt olyan G20-találkozókon, amelyeken Oroszország is résztvevő. A G20-ak tegnapi pénzügyminiszteri találkozóján az USA képviselője részt vett, de az orosz miniszter beszéde alatt elhagyta a termet.

Támogasd a donyecki gyerekeket!

Oroszországban élő nemzeti érzelmű magyarok és anyaországi segítőik közreműködésével támogathatod a donyecki gyerekeket.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Ukrajna megfenyegette Lengyelországot a tiltakozó gazdák miatt

Kijev fenntartja magának a jogot, hogy megtorlást alkalmazzon Lengyelországgal szemben, ha nem győzi meg a tiltakozó gazdákat, hogy hagyjanak fel a határátkelők blokkolásával -...

Bloomberg: Magyarország blokkolta, hogy az EU közös nyilatkozatot adjon ki Ukrajnáról

Magyarország megakadályozta, hogy az Európai Unió tagállamai közös nyilatkozatot írjanak alá az ukrajnai orosz különleges hadművelet megindítása óta eltelt két év alkalmából - írja...

Felmérés: a franciák többsége nem akarja Ukrajnát az Európai Unióba

Ukrajna uniós csatlakozásának kilátása szinte egyöntetűen megosztja a francia társadalmat - derült ki a CSA kutatóintézet új felméréséből. A pénteken közzétett közvélemény-kutatási eredmények szerint...
spot_img

Videó