2022, május 19.
25.3 C
Budapest
12.6 C
Moszkva
Hiredetés

Vlagyimir Putyin karácsonyi és új évi jókívánságait küldte Orbán Viktornak

Vlagyimir Putyin jókívánságait küldte karácsony és 2022-es új év alkalmából a külföldi államok és kormányok vezetőinek – köztük Magyarország kormányfőjének -, valamint a nemzetközi szervezetek vezetőinek.

Vlagyimir Putyin Orbán Viktor Magyarország miniszterelnökének küldött gratuláló üzenetében hangsúlyozta, hogy az elmúlt évben sokat tettek az orosz-magyar kapcsolatok fejlesztése érdekében, és különösen fontos a két ország együttműködése a koronavírus elleni küzdelemben.

“Arra számítok, hogy továbbra is szorosan együtt fogunk működni a kétoldalú és nemzetközi napirenden lévő aktuális kérdésekben. Várom, hogy hamarosan találkozzunk a következő évben” – áll a gratuláló üzenetben, amit a Kreml weboldalán közöltek.

Vlagyimir Putyin és Orbán Viktor február elején találkozik majd egymással – ezt Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter erősítette meg a közösségi oldalán.

A miniszter, aki kedden Barátságért kitüntetést vett át az orosz külügyminisztertől, posztjában megjegyezte, hogy minden idők legeredményesebb éve volt az idei a magyar-orosz együttműködés szempontjából.

[jnews_hero_13 hero_style=”jeg_hero_style_4″ include_post=”28632″]

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Kövess minket a Telegramon!

Exkluzív tartalmakért csatlakozz Telegram csatornánkra!

Ajánló

- Hirdetés -spot_img

FRISS