2023, április 2.
11.2 C
Budapest
6.5 C
Moszkva

Világsiker lett az orosz rajzfilmsorozatból

A Turner brit műsorszolgáltató vállalat megvásárolta a forgalmazási és műsorszórási jogait a világszerte hatalmas népszerűségnek örvendő “Mása és a medve” című orosz rajzfilmsorozat második évadának.

Vlagyimir Gorbulja a sorozatot készítő moszkvai Animaccord Animation Studios értékesítésért és licencért felelős vezetője elmondta, hogy több csatornával és forgalmazóval tárgyalnak a második évadról. Hozzátette, hogy céljuk Európa után megjelenni az ázsiai és észak-amerikai forgalmazóknál is.

Az Oroszországban és Európában is óriási sikerrel futó rajzfilmsorozatot 2.5 milliárdan nézték meg a legnagyobb videómegosztón.

A legnépszerűbb epizód a Mása és a kása című rész, amit már 1.289 milliárdan láttak a YouTube-on. Az orosz sorozat 2015-ben elnyerte a rajzfilmek Oszkárjának számító Kidscreen Awards-ot is.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Kim Jodzsong: Kijevet nukleáris katasztrófa fenyegeti azzal, hogy azt hiszi, legyőzheti Oroszországot

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hazája jövőjével játszik, amikor atomfegyverek után kutat - jelentette ki szombaton Kim Jodzsong, Kim Dzsongun észak-koreai vezető befolyásos testvére a...

Védelmi miniszter: Németország nem tud több harckocsit adni Ukrajnának

Németország nem engedheti meg magának, hogy további harckocsikat adjon Ukrajnának - jelentette ki szombaton Boris Pistorius, az ország védelmi minisztere. Megjegyzései azután hangzottak el, hogy...

Morawiecki: Kijev 100 Rosomak páncélozott harckocsit vásárol Varsótól uniós és amerikai támogatásból

Ukrajna 100 Rosomak páncélozott személyszállító járművet fog vásárolni Lengyelországtól - jelentette be a lengyel miniszterelnök. "Az ukrán hadsereg 100 Rosomakot fog vásárolni tőlünk, amelyeket Siemianowice...
spot_img

Videó