2022, december 1.
5.5 C
Budapest
-9.8 C
Moszkva

Videó: rakétacsapás érte Odessza ipari területét

A közösségi médiában jelentek meg a felvételek, amelyek szerint rakétacsapás érte Odessza ipari övezetét. A felvételek nincsenek megerősítve.

Korábban a Telegram-csatornánkon beszámoltunk róla, hogy az Ukrán Nemzeti Gárda épületeire mértek csapást tegnap reggel Mikolajivban.

Két helyi egyetem épületét, amelyeket az ukrán csapatok laktanyává alakítottak, rakétatalálat érte. Szemtanúk szerint körülbelül 10 csapást hajtottak végre.

További tartalmakért csatlakozz Magyarország leggyorsabban növekvő Telegram-csatornájához. Mindent ott osztunk meg elsőként.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Több település felszabadításáról számolt be az orosz katonai szóvivő

Települések felszabadításáról számolt be a donyecki régióból szerdán az orosz hadvezetés, valamint a helyi közigazgatás két vezetője. Igor Konasenkov altábornagy, az orosz védelmi minisztérium szóvivője...

Lengyelországban ki kell fizetniük a lakhatás díját az ukrán menekülteknek

Az Oroszországgal fennálló konfliktus miatt Lengyelországba menekült ukránoknak jövőre fizetniük kell a lakhatásukért és az élelmezésükért - jelentette be a varsói kormány. A lengyel hatóságok...

Ursula elismerte, hogy már több mint 100 ezer ukrán katona halt meg

Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke videóüzenetében bejelentette, hogy az ellenségeskedések kitörése óta több mint 100 000 ukrán katona halt meg. Frissítés: Ursula...