2023, február 2.
4.7 C
Budapest
-0.7 C
Moszkva

Videó: Putyin megtekintette az orosz elektromos crossover az E-NEVA prototípusát

Az orosz államfő meglátogatta az Almaz-Antej konszern Obuhovi tesztüzemét, ahol a konszern polgári projektjei láthatók. A gyár a hadiipari komplexum egyik vezető vállalata.

Az elnöknek bemutatták egy pilóta nélküli moduláris gáz-elektromos platform kísérleti prototípusát. Különböző karosszériatípusú, méretű és hasznos teherbírású járművek létrehozására használható.

A platform lehetővé teszi majd az E-NEVA járművek gyártását tisztán elektromos és hibrid gáz-elektromos hajtásrendszerrel egyaránt.

“Megértem, hogy sok a tennivaló. De ne adjátok fel” – mondta Putyin, és egy hüvelykujjal felfelé dicsérte a fejlesztést.

Az elnök az orosz autóipar további fejlesztésére szólított fel, rámutatva a hazai piac bővítésének szükségességére.

Putyin egy E-NEVA elektromos crossovert is megtekintett, amely összkerékhajtással és megnövelt akkumulátor-kapacitással rendelkezik. Az elnök kinyitotta az első és a hátsó ajtót, és belenézett az autóba.

Putyinnak egy hazai négykerék-meghajtású polgári teherautót is bemutattak, a BAZ-S36A11-et.

Az elnöknek bemutatták a vállalkozás által gyártott orvosi berendezéseket is.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

spot_img

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Amíg Zelenszkij Ursulával parádézik Kijevben, az orosz erők átvették az ellenőrzést Mikolajivka felett is

Az orosz erők ellenőrzésük alá vonták a DNR-ben lévő Nyikolajevka (ukránul: Mikolajivka) települést - közölte Jevgenyij Prigozsin, a Wagner-csoport alapítójának sajtószolgálata a Telegram-csatornáján. "A harcok...

Két amerikai rakéta-sorozatvetőt semmisítettek meg az orosz erők

Donyec környéki, valamint a donyecki régióban és Zaporozsje irányában folytatott orosz támadóműveletekről, valamint két amerikai gyártmányú sorozatvető Kramatorszk környékén történt megsemmisítésről számolt be egyebek...

Orosz tankvadász robotok érkeztek a Donbasszba (videó)

Négy Marker robot érkezett a Donbasszba, szigorúan a menetrend szerint - írta Telegram-csatornáján Dmitrij Rogozin, a Cár Farkasok különleges katonai tanácsadó csoport vezetője. "Megkezdjük a...