2023, március 24.
10.6 C
Budapest
7.5 C
Moszkva

Videó: Putyin meghívta fagyizni a török elnököt a MAKSZ légi kiállításon

Vlagyimir Putyin orosz és Recep Tayyip Erdogan török elnök együtt nyitotta meg a MAKSZ Űr Szalon és légi kiállítást a Moszkvához közeli Zsukovszkijban.

A Zsukovszkij nemzetközi repülőtéren évről-évre megrendezett kiállítás hivatalos megnyitója után, az orosz elnök jégkrémezni hívta a török elnököt.

Erdogan meglepődve kérdezte Putyint: Meghívsz engem? Igen meghívlak, hiszen a vendégünk vagy – válaszolta az orosz államfő.

Tájékoztató: Az Orosz Hírek YouTube csatornáját felfüggesztették, így újabb tartalmakat nem tudunk ott közzétenni. Keressük az okokat és a megoldást.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Prigozsin cáfolja a Bloomberg értesülését a Wagner ukrajnai tevékenységéről

A Wagner katonai magáncég nem tervezi, hogy visszavenne ukrajnai tevékenységéből - közölte csütörtökön az alapító, Jevgenyij Prigozsin orosz üzletember. Korábban ugyanezen a napon a...

Kijev fekete listára tette az osztrák a Raiffeisen Bankot, mert nem vonul ki Oroszországból

Az ukrán Nemzeti Korrupciómegelőzési Ügynökség (NAZK) felvette a Raiffeisen Bank International osztrák bankcsoportot a "háborús szponzorok" nemzetközi listájára. "A NAZK a Raiffeisen Bank International osztrák...

Az oroszok cáfolták az ukrán sajtóhíreket, miszerint kivonultak Nova Kahovkából

Vlagyimir Szaldo, a Herszon régió megbízott kormányzója cáfolta az orosz katonák Novaja Kkhovkából (Nova Kahovka) való kivonulásáról szóló ukrán sajtóinformációkat. "Hivatalosan kijelentem, hogy Novaja Kahovkában,...
spot_img

Videó