2023, április 2.
14 C
Budapest
7.5 C
Moszkva

Videó: Putyin köszönti a csapatokat és a szurkolókat Oroszországban

Vlagyimir Putyin az Oroszországi Föderáció elnöke videóüzenetben köszönti a világ legjobb futballcsapatait és szurkolóikat Oroszországban.

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) hivatalos You Tube csatornáján és a Kreml weboldalán is közzétett videón, az orosz elnök köszönti azokat a szurkolókat, akik már megérkeztek Oroszországba és azokat is, akik még csak tervezik az utazást.

Putyin reméli, hogy felejthetetlen élményekben lesz részük a látogatóknak, de nem csak a mérkőzéseken, amelyeket megtekintenek, hanem Oroszország megismerésével is.

Megismerik Oroszország kultúráját, egyedülálló történelmét és természeti sokszínűségét, valamint a vendégszerető, őszinte és barátságos orosz embereket – mondta Putyin. Hozzátette, hogy mindent megtesznek a sportolókért, kísérőkért és természetesen a szurkolókért, hogy otthon érezzék magukat Oroszországban.

Putyin elmondta, hogy megnyitják országukat és a szívüket is a világnak.

Majd a videó végén már angolul köszöntött mindenkit Oroszországban.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Videó: orosz tűzörvény zúdul az ukrán állásokra a Szvatovo-Kremenna fronton

Az orosz Központi Katonai Körzet egységei folytatják offenzívájukat a frontvonalon Szvatovo-Kremenna közelében. Az orosz páncélos csoportok támadása előtt rakéta-sorozatvetők, tarackok és harckocsik tűzörvénye zúdul az...

Kim Jodzsong: Kijevet nukleáris katasztrófa fenyegeti azzal, hogy azt hiszi, legyőzheti Oroszországot

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hazája jövőjével játszik, amikor atomfegyverek után kutat - jelentette ki szombaton Kim Jodzsong, Kim Dzsongun észak-koreai vezető befolyásos testvére a...

Védelmi miniszter: Németország nem tud több harckocsit adni Ukrajnának

Németország nem engedheti meg magának, hogy további harckocsikat adjon Ukrajnának - jelentette ki szombaton Boris Pistorius, az ország védelmi minisztere. Megjegyzései azután hangzottak el, hogy...
spot_img

Videó