2023, december 7.
1.1 C
Budapest
-11.1 C
Moszkva

Videó: orosz mobilkórházat támadtak a milicisták Szíriában

Két orosz ápolónő és több civil életét vesztette, amikor találat érte azt a mobilkórházat, ahol éppen sérülteket, köztük gyerekeket láttak el a szíriai Aleppóban.

Az orosz védelmi minisztérium jelentése szerint a bombatámadásában megsebesült több helyi lakos is, akik orvosi vizsgálatra vártak.

Igor Konasenkov vezérőrnagy, a védelmi minisztérium szóvivője azt mondta, hogy a lázadók pontosan ismerték a kórház koordinátáit – értesült a TASZSZ.

A vezérőrnagy nem csupán a lázadókat tette felelőssé a támadás miatt, hanem az Egyesült Államokat, Nagy-Britanniát és Franciaországot is, amiért „terroristákat támogatnak”, „létrehozták és felfegyverezték ezeket az emberbőrbe bújt vadállatokat” – idézte a TASZSZ.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Biden: Oroszország az ukrajnai győzelme után a NATO-t fogja megtámadni

Ha Oroszország győz az ukrajnai konfliktusban, akkor olyan helyzetbe kerülhet, hogy támadást indíthat a NATO ellen, amely globális konfliktust válthat ki az amerikai csapatok...

Ukrán képviselő: Ukrajna NATO-csatlakozásai reményei szertefoszlottak

Ukrajnának gyors NATO-csatlakozással kapcsolatos reményei szertefoszlottak - jelentette ki kedden a Telegramban Olekszij Honcsarenko, a Verhovna Rada (ukrán parlament) egyik tagja. Azt állította, hogy...

Reuters: Ukrajna új fegyver kívánságlistát adott át az Egyesült Államoknak

Az ukrán hadsereg egy listát adott ki azokról a fegyverekről, amelyeket a következő hónapokban szeretne megkapni Washingtontól, beleértve számos olyan új fegyvert, amelyek nem...
spot_img

Videó