2022, szeptember 30.
16.7 C
Budapest
17.2 C
Moszkva

Videó: német vakcinaturistáknak adják be az oltást Moszkvában

Már Oroszországban is oltják a külföldieket, sőt a vakcinaturisták az oltás mellé komplex wellness csomagot is kérhetnek. Az egyik utazásszervező várólistáján már csaknem 500 fő van. 

Virágzik a vakcinaturizmus Oroszországban. Megérkeztek az első német vakcinaturisták Moszkvába, akik pénteken meg is kapták már a Szputnyik V első dózisát.

A legtöbbjük azt emelte ki, hogy milyen gyors volt az egész folyamat.

Uwe Keim, aki Stuttgartból érkezett Moszkvába elmondta, hogy számára ez volt a lehető leggyorsabb opció, hogy megkapja a Szputnyik V-t. Hozzátette, hogy tájékozódott és szerinte a Szputnyik a legjobb az elérhető vektor vakcinák közül.

Hans Blank utazásszervező közölte, hogy mindenki jól érezte magát és hozzátette, hogy körülbelül 500 ember várakozik arra, hogy Oroszországba utazhasson az oltásért.

A vakcina utazás az említett utazásszervezőnél 1200-3000 euró között mozog, attól függően, hogy hány napig maradnánk és milyen szolgáltatásokat szeretnénk igénybe venni.

Figyelem Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

- Hirdetés - spot_img

UKRÁN VÁLSÁG

A részleges mozgósítás első katonái megérkeztek a Donbasszba

Oroszország részlegesen mozgósított első katonái megérkeztek a Donyecki Népköztársaság (DNR) különleges műveleti övezetébe - írja a RIA Novosztyi. Megérkeztek a Donyecki Népköztársaságba a részleges mozgósítás...

Sikertelen ukrán előrenyomulás Krasznij Limannál, jelentős ukrán veszteségek

Az ukrán csapatok veszteségeket szenvedtek a Krasznij Liman elleni sikertelen támadási kísérlet során - közölte az orosz védelmi minisztérium a szerdai hadjelentésében. "Az ukrán csapatcsoport...

Ukrajnába is leállhat a gázszállítás – vita van a Gazprom és a Naftogaz között

A Gazprom elutasítja az ukrán Naftogaz követeléseit az orosz gáz európai tranzitdíjára vonatkozó választottbírósági eljárásban, a nem teljesített szolgáltatásokat nem kell és nem is...