2023, március 21.
12.7 C
Budapest
2.6 C
Moszkva

Videó: német vakcinaturistáknak adják be az oltást Moszkvában

Már Oroszországban is oltják a külföldieket, sőt a vakcinaturisták az oltás mellé komplex wellness csomagot is kérhetnek. Az egyik utazásszervező várólistáján már csaknem 500 fő van. 

Virágzik a vakcinaturizmus Oroszországban. Megérkeztek az első német vakcinaturisták Moszkvába, akik pénteken meg is kapták már a Szputnyik V első dózisát.

A legtöbbjük azt emelte ki, hogy milyen gyors volt az egész folyamat.

Uwe Keim, aki Stuttgartból érkezett Moszkvába elmondta, hogy számára ez volt a lehető leggyorsabb opció, hogy megkapja a Szputnyik V-t. Hozzátette, hogy tájékozódott és szerinte a Szputnyik a legjobb az elérhető vektor vakcinák közül.

Hans Blank utazásszervező közölte, hogy mindenki jól érezte magát és hozzátette, hogy körülbelül 500 ember várakozik arra, hogy Oroszországba utazhasson az oltásért.

A vakcina utazás az említett utazásszervezőnél 1200-3000 euró között mozog, attól függően, hogy hány napig maradnánk és milyen szolgáltatásokat szeretnénk igénybe venni.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Kijev engedélyezte, hogy a katonákat végzettség nélkül is tiszti rangra emelhessék

Az ukrán parlament hétfőn elfogadta azt a törvénymódosítást, amely lehetővé teszi tiszti rendfokozatok megadását a harci tapasztalattal rendelkező, de felsőfokú katonai végzettséggel nem bíró...

Magyarország nem adja át lőszerkészletét Ukrajnának

A háborúnak csak a tűzszünet és a béketárgyalások vethetnek véget, a fegyverek és a lőszerkészlet átadása nem, ezért Magyarország nem adja át lőszerkészletét Ukrajnának...

Újabb fegyver- és lőszerszállítmányt küld az Egyesült Államok Ukrajnába

Az Egyesült Államok újabb 350 millió dollár értékű (mintegy 130 milliárd forint) katonai segítségnyújtást jelentett be Ukrajna számára hétfőn. Joe Biden elnök felhatalmazása nyomán -...
spot_img

Videó