2022, december 1.
2.8 C
Budapest
-11.1 C
Moszkva

Videó: Moszkvában bemutatták az új Aurus Komendant luxus SUV-t

Az orosz elnöki limuzint is gyártó Aurus új modelljének első nyilvános bemutatkozására szeptember 29-én, csütörtökön került sor Moszkvában.

Az új Komendant ugyanarra az egységes moduláris platformra épül, mint a többi Aurus, és a teljes méretű SUV-k szegmensébe tartozik.

Aurus Komendant

Az új modell értékesítése 2023 első negyedévében indul, de a kikiáltási ár már ismert – a SUV legalább 33 millió rubelért vásárolható meg.

Aurus Komendant

Ahogy az várható volt, az Aurus Komendant légrugózással rendelkezik, ami megkülönbözteti a szedántól, a limuzintól és a kisbusztól, amelyek hagyományos rugós felfüggesztéssel rendelkeznek.

Aurus Komendant

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Kreml: a NATO továbbra is háborúra kényszeríti Kijevet

A NATO továbbra is háborúra kényszeríti Kijevet - jelentette ki Dmitrij Peszkov orosz elnöki szóvivő újságíróknak csütörtökön az észak-atlanti szövetség bukaresti külügyminiszteri tanácskozását értékelve. "A...

Több település felszabadításáról számolt be az orosz katonai szóvivő

Települések felszabadításáról számolt be a donyecki régióból szerdán az orosz hadvezetés, valamint a helyi közigazgatás két vezetője. Igor Konasenkov altábornagy, az orosz védelmi minisztérium szóvivője...

Lengyelországban ki kell fizetniük a lakhatás díját az ukrán menekülteknek

Az Oroszországgal fennálló konfliktus miatt Lengyelországba menekült ukránoknak jövőre fizetniük kell a lakhatásukért és az élelmezésükért - jelentette be a varsói kormány. A lengyel hatóságok...