2022, november 27.
6 C
Budapest
-2.9 C
Moszkva

Videó: megjelentek az orosz BMPT Terminátorok is a Donbasszban

Az orosz csapatok egyre több modern felszerelést vonnak a Donbassz frontvonalra – jelentették a RIA Novosztyi helyszíni tudósítói.

Az újságírók különösen a Terminátor BMPT-t emelték ki, amelyet akkor láttak, amikor az a frontvonal felé tartott Szeverszk közelében.

A BMPT Oroszországban kifejlesztett harckocsi-támogató vagy tűztámogató harcjármű. A harckocsik és a gépesített lövész csapatok tűztámogatására, elsősorban városi harcra kifejlesztett erős páncélvédettségű harcjármű.

Korábban szombaton Szergej Sojgu orosz védelmi miniszter utasította a fegyveres erőket, hogy minden fronton fokozzák a fellépést, hogy megfosszák a kijevi rezsimet attól a lehetőségtől, hogy tömeges rakéta- és tüzérségi csapásokat mérjen a Donbassz és más régiók civil lakosai és civil infrastruktúrája ellen.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

- Hirdetés -spot_img

UKRÁN VÁLSÁG

Egy amerikai tisztviselő szerint Oroszország egy nap alatt elpusztíthatja Ukrajnát

Az ukrán infrastruktúrára mért csapások megmutatták, hogy Oroszország rövid idő alatt képes elpusztítani az országot - írta honlapján Paul Craig Roberts, a Ronald Reagan-kormány...

Orbán: szükség van egy szuverén Ukrajnára

Orbán Viktor miniszterelnök, a Kereszténydemokrata Internacionálé (CDI) alelnöke szombaton videókonferencia keretében részt vett a jobboldali világszervezet Panamavárosban zajló vezetőségi ülésén - tájékoztatta az MTI-t...

Putyin: hamarabb kellett volna újraegyesülni a Donbasszal

A Donbassz újraegyesítésének Oroszországgal már korábban meg kellett volna történnie - jelentette ki Vlagyimir Putyin elnök a különleges katonai műveletben részt vevő katonák édesanyjaival...