2023, szeptember 28.
21.2 C
Budapest
15.1 C
Moszkva

Videó: lőszert szállító ukrán vasúti szerelvényt semmisítenek meg az orosz erők a Donbasszban

Az orosz hadsereg Donyeck térségében megsemmisített egy ukrán vasúti szerelvényt, amely lőszert szállított – közölte az orosz védelmi minisztérium.

“Az orosz fegyveres erők egyik felderítő egysége észlelte, hogy egy tüzérségi lőszereket szállító katonai szerelvény érkezett a kirakodóállomásra” – közölte a minisztérium.

A célpont koordinátáit azonnal átadták a rakétaerőknek, amely precíziós csapást hajtott végre.

A lövedékeket tartalmazó vagonok, mintegy 30 ukrán katonai személy és legfeljebb tíz egységnyi felszerelés megsemmisült.

A védelmi minisztérium egy felderítő drónról készült felvételeket is közzétett, amely a vasútállomás felett maradt. A felvételen egy tehervonat látható, majd robbanás következik, a szerelvény kigyullad és lőszerek felrobbannak.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Előretört az orosz hadsereg a dél-donyecki frontszakaszon

Kedvezőbb hadállásokat foglaltak el az orosz erők az ukrajnai front dél-donyecki szakaszán, miközben a Zaporozsje megyei Prijutne településnél két ukrán támadást visszavertek - közölte...

NYT: az akadozó ellentámadása komoly veszélyt jelent Ukrajna számára

Ukrajna akadozó ellentámadása komoly veszélyt jelent Kijev számára, mivel a harctéren a haladás hiánya a nyugati támogatás csökkenéséhez vezethet - jelentette csütörtökön a New...

Izvesztyija: Oroszország felmenti a jövedelemadó fizetése alól a hadműveletben résztvevő önkénteseket

Az orosz parlament alsóháza a jövő hónapban olyan törvényt fogadhat el, amely mentesítené az Ukrajnában harcoló önkénteseket a jövedelemadó alól - jelentette az Izvesztyija...
spot_img

Videó