2023, október 3.
20.7 C
Budapest
12.7 C
Moszkva

Videó: francia harcjármű került orosz kézre

Az orosz hadsereg zsákmányolt egy francia AMX-10RC kerekes harckocsit az ukrán hadseregtől – derül ki az orosz védelmi minisztérium Telegram-csatornáján közzétett videóból.

A tárca videója az egyik orosz harcos telefonjával készült, az ukrán legénység által elhagyott francia kerekes járművet, valamint a földön mellette lévő harcjármű részletes használati utasítása is látható.

“Ó, a franciák… itt a tankjuk. Franciaország a hatalom, azt mondod?” – mondta az egyik harcos, miközben a zsákmányolt járműveket vizsgálgatta.

A minisztérium közölte, hogy a jármű Novodonyeck külterületén van több mint 50 másik mozgásképtelen ellenséges járművel együtt.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Politico: az EU nem adhatna több fegyvert Ukrajnának a saját készleteiből

Az Európai Unió országai már nem adhatnak fegyvert Ukrajnának a saját készleteikből anélkül, hogy veszélyeztetnék saját biztonságukat - írja a Politico című amerikai lap...

Ukrajna levette az OTP Bankot a vállalati halállistájáról és kötelezte az orosz piac elhagyására

Levette az OTP Bankot a nemzetközi háborút finanszírozó vállalatok listájáról az Ukrán Nemzeti Korrupciómegelőzési Ügynökség (NAZK) - jelentette be az ügynökség hétfőn a honlapján. A...

Az EU nem tudja feloldani az Ukrajnának szánt 5 milliárd eurós katonai támogatást

Az EU fontolóra vesz egy 5 milliárd eurós katonai segélycsomagot Ukrajnának 2024-re - jelentette ki Josep Borrell, az unió külpolitikai vezetője hétfőn Kijevben. Magyarország...
spot_img

Videó