2023, február 2.
6.5 C
Budapest
-0.3 C
Moszkva

Videó: elaludt a román mezőgazdasági miniszter az élő adásban

Az ukrajnai konfliktus helyi hatásairól szóló élő román televíziós interjú alatt a mezőgazdasági miniszter, Petre Daea hallhatóan elaludt, miközben a műsorvezető kérdéseket tett fel neki.

A közösségi médiában szombaton közzétett felvételek egy részletet mutatnak az interjúból, amely az Antena 3 CNN, az amerikai CNN romániai hírszolgáltató partnerének műsorában jelent meg. A műsorvezető és két társműsorvezető mellett telefonon kérdezték Daea-t az ukrajnai válság romániai gazdákra gyakorolt negatív következményeiről. Miközben vár, hogy meghallgassa a válaszát, a vonal másik végén nyilvánvaló horkolás hallatszik.

Az interjúkészítő gyorsan próbál menet közben korrigálni, mondván, hogy megpróbálja újra felvenni a kapcsolatot a mezőgazdasági miniszterrel, mintha megszakadt volna a telefonbeszélgetésük. A stúdióban lévő két műsorvezető-társ látszólag elnyomja a nevetést, mivel az egyik eltakarja a száját, a másik pedig kínosan mosolyog és lefelé néz.

A 73 éves Daea-t tavaly júliusban nevezték ki mezőgazdasági miniszternek, miután elődje korrupciós vádak közepette lemondott. Korábban kétszer is betöltötte ezt a tisztséget, 2004-ben és 2017-től 2019-ig.

Bár a legutóbbi televíziós interjújában szereplő bármilyen humor valószínűleg nem volt szándékos, Daea híres a színes megjegyzéseiről és poénjairól. Az ehető rovarok népszerűsítésére irányuló törekvések ellen például így szólalt fel: “Ne egyetek tücsöklisztet. Hadd énekeljenek ott, ahol épp vannak. Azt eszünk, amit eszünk: szarmalát, kolbászt és tojást. Nem fogjuk a csirketojást férgekkel helyettesíteni”.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

spot_img

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Két amerikai rakéta-sorozatvetőt semmisítettek meg az orosz erők

Donyec környéki, valamint a donyecki régióban és Zaporozsje irányában folytatott orosz támadóműveletekről, valamint két amerikai gyártmányú sorozatvető Kramatorszk környékén történt megsemmisítésről számolt be egyebek...

Orosz tankvadász robotok érkeztek a Donbasszba (videó)

Négy Marker robot érkezett a Donbasszba, szigorúan a menetrend szerint - írta Telegram-csatornáján Dmitrij Rogozin, a Cár Farkasok különleges katonai tanácsadó csoport vezetője. "Megkezdjük a...

Erdogan: kockázatos a tankszállítás, ami nem segíti az ukrán konfliktus lezárását

A NATO egyes országainak döntése, hogy harckocsikat küldenek Ukrajnába, nagy kockázatú lépés, amely valószínűleg nem fog segíteni a konfliktus lezárásában - mondta Recept Tayyip...