2023, február 7.
-3.9 C
Budapest
-5.8 C
Moszkva

Videó: egy ukrán menekült késsel támadott rá egy lengyel bank alkalmazottjára

Egy Ukrajnából érkezett menekült késsel támadt a PKO Bank Polski egyik alkalmazottjára a délkelet-lengyelországi Przemyśl városában – jelentette a Kresy.pl honlap.

A világhálón közzétett felvételeken egy nő látható, amint a hajánál fogva tartja a bank alkalmazottját, és egy késsel hadonászik. Agresszív állapotban volt, és nem engedett a körülötte lévők felszólításának, hogy nyugodjon meg.

Egy idő után egy idős nő közeledett hátulról, és egy mankóval ütlegelni kezdte a támadót. Az őr ekkor le tudta fékezni az őrjöngő ukránt.

Az erőszakos nőt átadták a helyszínre érkező rendőrségnek. A nowiny24.pl szerint a 26 éves ukrán nőnél olyan gyógyszerek voltak, amelyek arra utaltak, hogy pszichiátriai kezelés alatt áll.

Az orosz különleges művelet kezdete óta több mint hétmillió ember érkezett Lengyelországba Ukrajnából, és több mint ötmillióan távoztak is. Miután megkapták a menekültstátuszt Lengyelországban, jogosultakká válnak a segélyek széles körére, beleértve az anyagi támogatást is.

Korábban arról számoltak be, hogy egy fiatal ukrán nő összeveszett egy müncheni átmeneti szállásközpont személyzetével a tűzvédelmi előírások által tiltott hosszabbító használata miatt.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

spot_img

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Vegyi fegyvert vethettek be az ukránok a Donbasszban, orosz ellenőrzés alá került Mihajlivka is

Vegyi fegyver bevetésével vádolta meg az ukrán fegyveres erőket az Oroszországhoz csatlakozott donyecki régió megbízott vezetője, az orosz katonai szóvivő pedig bejelentette, hogy önkéntes...

Financial Times: az Abrams tank inkább teher lesz Ukrajnának, mint segítség

Az M1 Abrams harckocsik, amelyeket Washington a közelmúltban ígért Ukrajnának, inkább terhet jelenthetnek Kijev háborús erőfeszítései számára, mintsem erősítést - jelentette vasárnap a Financial...

Videó: rakétacsapás érte az egyetem épületét Harkovban

Rakéta csapódott az egyetem épületébe Harkovba - közölte a helyi média. Az oktatási intézményeket bezárták, és az ukrán fegyveresek telepítési pontként és raktárként használják...