2022, december 2.
2.6 C
Budapest
-11.6 C
Moszkva

Videó: Bident lenyűgözte az izmos orosz operatőr

Joe Biden amerikai elnök azt mondta az orosz operatőrnek, Jurij Solmovnak, hogy “aggódik” a nagy bicepsze miatt, és reméli, hogy az orosz “ugyanazon az oldalon áll”, mint ő.

Solmov, az orosz Pervij Kanal csatorna operatőre kedden találkozott Bidennel és számos más nyugati vezetővel a G20-ak indonéziai csúcstalálkozóján. Biden, aki politikai karrierje során végig dicsekedett fizikai fittségével, az orosz “bicepsze” felé vette az irányt.

“Egyébként nagyon aggódom ennek a fickónak a bicepsze miatt” – mondta Biden, miközben Solmovra mutatott. “A bicepsze akkora, mint az én vádlim” – folytatta. “Ott van egy férfi. Remélem, egy oldalon állunk.”

Tájékoztatva arról, hogy Solmov valójában orosz, Biden megjegyezte: “Nem érdekel, hogy ki ő. Igazi bicepsze van. Mi csak fegyvereknek hívjuk őket.”

Emmanuel Macron francia elnök eközben mosolygott az egészen és “jó edzést” kívánt az orosznak.

Bár Biden ezen a hétvégén tölti be 79. életévét, és lefilmezték, amint a lépcsőn való feljutással küzd, középiskolai és főiskolai sportoló volt fiatal éveiben, és gyakran nyilatkozik a fizikai fittségéről. Biden 2019-ben fekvőtámaszversenyre hívta ki Donald Trump volt elnököt, és kijelentette, hogy “a pokolba is kiütötte volna” Trumpot, ha együtt jártak volna középiskolába.

Az amerikai elnök, akit többször bíráltak már nők és lányok nem megfelelő érintése miatt, szintén tett már kéretlen megjegyzéseket a férfiakról is. Februárban egy New York-i aktivistával találkozva Biden elutasította a kézfogást, ehelyett megszorította a férfi bicepszét, és kijelentette, hogy “ennek az embernek van néhány fegyvere”.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Kreml: a NATO továbbra is háborúra kényszeríti Kijevet

A NATO továbbra is háborúra kényszeríti Kijevet - jelentette ki Dmitrij Peszkov orosz elnöki szóvivő újságíróknak csütörtökön az észak-atlanti szövetség bukaresti külügyminiszteri tanácskozását értékelve. "A...

Több település felszabadításáról számolt be az orosz katonai szóvivő

Települések felszabadításáról számolt be a donyecki régióból szerdán az orosz hadvezetés, valamint a helyi közigazgatás két vezetője. Igor Konasenkov altábornagy, az orosz védelmi minisztérium szóvivője...

Lengyelországban ki kell fizetniük a lakhatás díját az ukrán menekülteknek

Az Oroszországgal fennálló konfliktus miatt Lengyelországba menekült ukránoknak jövőre fizetniük kell a lakhatásukért és az élelmezésükért - jelentette be a varsói kormány. A lengyel hatóságok...