2024, március 3.
13.7 C
Budapest
0.9 C
Moszkva

Videó: Biden, Stoltenberg és Zelenszkij fejére lőnek célba egy orosz iskolában

Az oroszországi Tomszk város egyik iskolájában egy hazafias fesztiválon a diákok az amerikai elnök, a NATO-főtitkár és az ukrán elnök fejére célozhattak.

A tomszki iskolában az “Oroszországi Föderáció békés harcosa” katonai-hazafias fesztivált tartották. A lövészet célpontjának Joe Biden amerikai elnök, Jens Stoltenberg NATO-főtitkár, és Volodimir Zelenszkij ukrán elnök portréját használták.

A rendezvény szervezője újságíróknak elmondta, hogy a cél az volt, hogy “a fiatalabb nemzedékbe beleneveljék a hazaszeretet, a haza, a haza iránti szeretet, az ősök utasításainak tiszteletét, történelmünk és orosz hagyományok megőrzésének fogalmát”.

Támogasd a donyecki gyerekeket!

Oroszországban élő nemzeti érzelmű magyarok és anyaországi segítőik közreműködésével támogathatod a donyecki gyerekeket.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Zelenszkij: a Nyugat politikai játszmái hátráltatják az Ukrajnának nyújtott segélyeket

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök bírálta országa nyugati támogatóit, amiért késlekednek a Kijev háborús erőfeszítéseit segítő pénzeszközök kiutalásával. A 60 milliárd dolláros amerikai katonai segélytörvény, amely...

Szijjártó: mindent meg kell tenni a NATO és Oroszország közötti konfliktus elkerüléséért

Mindent meg kell tenni a NATO és Oroszország közötti konfliktus elkerüléséért - mondta a külgazdasági és külügyminiszter a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában. Szijjártó...

WSJ: a Krím elleni támadásról kiszivárgott felvétel elmélyítheti a szakadékot a NATO-ban

Egy kiszivárgott hangfelvétel, amely a német hadsereg állítólagos terveit vázolja fel, miszerint segítenének Ukrajnának nagy hatótávolságú rakétákkal támadni a Krím-hidat, szakadást okozhat Berlin és...
spot_img

Videó