2022, december 1.
3.8 C
Budapest
-13.8 C
Moszkva

Videó: Biden botladozik a színpadon

Joe Biden amerikai elnök majdnem elesett a színpadon New York-i beszéde közben – jelentette a Daily Mail című brit bulvárlap.

A kiadvány által közzétett videó egy részletet örökít meg egy kampányrendezvényről, amelyen az amerikai vezető a hivatalban lévő New York-i kormányzó, Katie Hockul támogatására tartott.

A felvételeken látható, amint Biden beszél a színpadon, és az idősek számára a vényköteles gyógyszerek árának csökkentéséről beszél. Egy bizonyos ponton az államfő rálép egy tárgyra a színpadon, ami után majdnem elveszíti az egyensúlyát.

“Hoppá, ráléptem… Hmmm… Ez fekete. Különben is…” – mondta az amerikai elnök, mielőtt folytatta volna beszédét.

Biden, aki idén tölti be 80. életévét, az Egyesült Államok történetének legidősebb elnöke lett. Rendszeresen kínos helyzetekbe kerül, és ellenfelei szerint a kora és az esetleges egészségügyi problémák tehetnek róla.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Több település felszabadításáról számolt be az orosz katonai szóvivő

Települések felszabadításáról számolt be a donyecki régióból szerdán az orosz hadvezetés, valamint a helyi közigazgatás két vezetője. Igor Konasenkov altábornagy, az orosz védelmi minisztérium szóvivője...

Lengyelországban ki kell fizetniük a lakhatás díját az ukrán menekülteknek

Az Oroszországgal fennálló konfliktus miatt Lengyelországba menekült ukránoknak jövőre fizetniük kell a lakhatásukért és az élelmezésükért - jelentette be a varsói kormány. A lengyel hatóságok...

Ursula elismerte, hogy már több mint 100 ezer ukrán katona halt meg

Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke videóüzenetében bejelentette, hogy az ellenségeskedések kitörése óta több mint 100 000 ukrán katona halt meg. Frissítés: Ursula...