2022, december 6.
5.1 C
Budapest
-10.8 C
Moszkva

Videó: Bidein fia meztelenül csúszdázik, táncol és kábítószert fogyaszt

Joe Biden amerikai elnök fia, Hunter meztelenül csúszik le egy vízi csúszdán, csoportosan szexel prostituáltakkal, meztelenül táncol, és elképesztő mennyiségű kábítószert fogyaszt a Daily Mail által csütörtökön közzétett videókon és fotókon, amelyeket az ifjabb Biden laptopjáról szereztek meg.

A mellékelt fotókon és videókon Biden 2018 szeptemberében és októberében egy éjszakánként több mint 4000 dolláros bérlakásban vetkőzik, szipuzik és meztelenül mártózik Malibuban, és keményen bulizik, miközben apja az elnökjelöltségre készült. A fiatalabb Biden a prostituáltak mellett meghívta volt szeretője (és egykori sógornője), Hallie Biden egyik barátját és két ismeretlen férfit is a bacchanáliára – írja a Daily Mail.

A felvételeken ritkán látható felöltözve, bár rövid időre nadrágot húz, hogy biciklire üljön – csak hogy aztán a medence partján eldobja a biciklit és a nadrágot, felmászik egy kőlépcsőn egy vízi csúszdához, és lecsúszik, miközben egy láthatatlan nő visítozik örömében. Egy fényképen Biden két fehérneműs nővel látható egy ágyon, miközben egy kis fehér kutya nézi. Ez a tartalom állítólag a Pornhub profilján keresztül is elérhető.

A képek és videók közül néhányat már korábban, júliusban feltöltöttek a hírhedt 4chan fórumra, ahol a felhasználók azt állították, hogy feltörték Biden iCloud biztonsági fiókját, hogy megszerezzék azokat. Azonban még az egykor szabadjára engedett oldal is gyorsan visszaszorította a képek terjedését, és eltávolította az azokat újra közzétevőket.

A 4chan válasza megismételte a 2020-as elnökválasztás előtt Biden laptopjának adatai elleni kemény fellépést. A laptop tartalmára való puszta hivatkozás elég volt ahhoz, hogy a közösségi média felhasználói tiltást kapjanak, ideiglenesen cenzúrázzák őket, vagy teljesen kirúgják őket a platformokról, még az olyan médiumok esetében is, mint a New York Post. Később kiderült, hogy a laptop nemcsak valódi volt – Biden 2019-ben egy delaware-i szervizben felejtette -, hanem az FBI a közösségi médiára támaszkodva cenzúrázta azt.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Zurabisvili: már harminchárom grúz katona halt meg Ukrajnában

Harminchárom, az ukrán erőket támogató grúz katona halt meg Ukrajnában - közölte Szalome Zurabisvili georgiai elnök hétfőn Varsóban, a lengyel  hivatali partnerével, Andrzej Dudával közösen...

Ezért volt ma rakétaeső: ukrán dróntámadás ért két orosz katonai repülőteret

Ukrajna támadást intézett katonai repülőterek ellen Szaratov és Rjazán térségében, három orosz katona meghalt - közölte a védelmi minisztérium sajtószolgálata. Erre válaszul indult a...

Rakéta áradat tart Ukrajna felé, több irányból – percről-percre frissítjük

Hétfő van, mondhatni menetrend szerint érkeznek az orosz rakéták az ukrajnai infrastruktúra ellen. Ukrán jelentések szerin masszív rakétatámadás kezdődött.  Kövesse az eseményeket percről percre.