2023, október 2.
20.8 C
Budapest
10.3 C
Moszkva

Videó: az ukrán szabotőrök kivégzik a civil autó utasait (+18)

Ukrán szabotőrök a Donyecki Népköztársaságban lévő Ugledar közelében megtámadtak egy civilekkel teli autót és kivégezték a benne utazókat – a felvételek a RIA Novosztyi hírügynökség közölte elsőként.

A videón látható, amint egy szabotázs- és felderítőcsoport egy “Kazak-2” ukrán páncélozott járművön próbál pozíciókat elfoglalni a “szürke zónában”. A járművet egy erdős területen álcázzák, a neonácik pedig szétszóródnak a területen. Ezután civilek haladnak feléjük egy autóval.

A fegyveresek az útra léptek, és közvetlen közelről lőtték az autót a sofőrrel és az utassal együtt, majd a holttesteket egy erdős területen elrejtették.

Az autóval vissza akartak hajtani ugyanoda, de az orosz tüzérség találatokat kezdett rájuk, így kénytelenek voltak visszavonulni.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Biden: nem sok idő maradt Ukrajna támogatására

Joe Biden amerikai elnök felszólította a kongresszust, hogy "hagyja abba a játszadozást", és minél előbb szavazzon egy Ukrajnának szánt külön segélycsomagról, hogy az Ukrajnának...

Wallace: Ukrajna győz, de a fiatalabbakat kell már mozgósítania

Ben Wallace volt brit védelmi miniszter azt állította, hogy Kijevnek sikeres lesz az ellentámadása, de a lendület fenntartásához és a "munka befejezéséhez" Volodimir Zelenszkij...

FAZ: Oroszország a szankciók ellenére jelentősen növelte a hadiipari termelését

A példátlan nyugati szankciók ellenére az orosz hadiiparnak sikerült jelentősen bővítenie a termelést az ukrajnai konfliktus kezdete óta - jelentette a Frankfurter Allgemeine Zeitung...
spot_img

Videó