2023, február 9.
-1.1 C
Budapest
-1.8 C
Moszkva

Varsó magyar nyelvű kampányt indított Oroszország megállításáért

Lengyelország plakátokkal és közösségi médiás kampánnyal szeretné áttörni „az európai közöny falát” a háborúval kapcsolatban, a #StopRussiaNow kampány nyolc nyelven, köztük magyarul is elindult.

A nyitóoldalon rögtön azt olvashatjuk: 208 gyermeket öltek meg Ukrajnában, 386 gyermeket sebesítettek meg az orosz háborús bűnösök.

Lengyel hirdetési kampány

A #StopRussiaNow nevet viselő, Ukrajna-párti tájékoztató és adománygyűjtő kampány célja, hogy felhívja a figyelmet nemcsak a háborúra, de arra is, hogy bárki tehet ellene. „A #StopRussiaNow kampány azok sikolya, akiket szülővárosaik utcáján brutálisan gyilkoltak meg” – áll a közleményükben.

Mateusz Morawieczki lengyel kormányfő korábban azt mondta, számos európai nagyvárosban ragasztanak majd ki óriásplakátokat a szlogennel, hogy „Állítsuk meg Oroszországot most!”, és a kampányt a közösségi médiában is népszerűsítik.

(Vadhajtások)

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

spot_img

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Foreign Policy: Ukrajna a következő 10 napban hatalmas orosz invázióra számít

Moszkva több százezer katonát összpontosított az ország keleti részén, brutális taktikával és emberhadjáratokkal igyekszik megtörni az ukrán fegyveres erők védelmét - írja a Foreign...

Amerikai képviselő: az USA fejezze be az ukrán hadsereg finanszírozását

Az Egyesült Államoknak fel kell hagynia azzal, hogy dollármilliárdokat küldjön Ukrajna hadseregének megerősítésére - jelentette ki Matt Gaetz republikánus képviselő hétfőn a képviselőházban tartott...

Videó: leégett az Ukrajnának drónokat szállító amerikai katonai gyár Lettországban

Nagy erejű tűz ütött ki az amerikai Edge Autonomy katonai drónokat gyártó vállalat üzemében a Riga melletti Marupe-ban. A hatóságok arra kérik a lakosságot, hogy...