2023, március 22.
13.5 C
Budapest
3.8 C
Moszkva

Trump közölte, hogy jövő kedden letartóztathatják

Donald Trump volt amerikai elnök a Truth Social nevű közösségi oldalon figyelmeztetett arra, hogy jövő kedden letartóztathatják.

“Az Amerikai Egyesült Államok vezető republikánus jelöltjét és volt elnökét kedden letartóztatják. Gyertek ki tüntetni, vegyük vissza az országunkat!” – Írta a politikus.

Mint arról az NBC előző nap beszámolt, Trump ellen jövő héten vádat emelhetnek, mert állítólag fizetett Stormy Daniels pornószínésznőnek, hogy hallgasson a több évvel ezelőtti viszonyukról. A műsorszolgáltató szerint a rendfenntartók már elkezdtek felkészülni egy esetleges zavargásra New York belvárosában, ahol a tárgyalást tartják.

Maga a Fehér Ház volt vezetője tagadta, hogy bármi köze lett volna a színésznőhöz, vagy hogy bármi rosszat tett volna. Visszautasította, hogy tanúvallomást tegyen az esküdtszék előtt.

Daniels, akinek valódi neve Stephanie Clifford, 2018-ban került a nyilvánosság reflektorfényébe. Akkor a Wall Street Journal egy névtelen forrásra hivatkozva azt írta, hogy nem sokkal Trump jelölése előtt ügyvédje, Michael Cohen 130 ezer dollárt fizetett a színésznőnek, hogy ne fedje fel az elnökkel folytatott viszonyát. A Fehér Ház tagadta ezt az információt.

A színésznő később azt mondta a médiának, hogy egy ismeretlen férfi megfenyegette őt és gyermekét a viszony nyilvánosságra hozatala miatt. Trump ezután hazugsággal vádolta meg Danielst.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Zaharova: a Nyugat teljesen el akarja pusztítani Ukrajnát

A brit kormány azon terve, hogy szegényített uránt tartalmazó lövedékeket küldjön Kijevnek, amelyeket a Moszkvával folytatott konfliktusban használnának, azt mutatja, hogy a nyugati állítások,...

Charles Michel: az EU egy éven belül 1 millió darab lőszerrel látná el Ukrajnát

Az Európai Unió célja, hogy a következő 12 hónapon belül 1 millió darab lőszerrel lássa el Ukrajnát, és biztosítsa ehhez a megfelelő finanszírozást; "ennek...

Sojgu: Moszkva mérlegeli a szegényített uránt tartalmazó brit lövedékekre adható választ

A Kijevbe irányuló, szegényített uránt tartalmazó lövedékek szállítása arra kényszeríti Moszkvát, hogy mérlegelje, miként reagálhat - jelentette ki kedden Szergej Sojgu orosz védelmi miniszter. "Ez...
spot_img

Videó