2023, szeptember 25.
17.2 C
Budapest
14.5 C
Moszkva

Trump: a dollár összeomlóban van, ami az elmúlt 200 év legnagyobb veresége lesz

A dollár mint tartalékvaluta esetleges összeomlása az USA-t az elmúlt 200 év legnagyobb vereségével fenyegeti. Ezt Donald Trump volt amerikai elnök mondta az Indiana állambeli Amerikai Nemzeti Fegyverszövetség (NRA) rendezvényén.

“Az Egyesült Államok hanyatlóban van. A gazdaság összeomlik, az infláció elszabadult” – mondta Trump.

“A valutánk összeomlóban van, és hamarosan megszűnik a világ kalkulációs szabványa lenni, ami a legnagyobb vereségünk lesz 200 év alatt. Ez néhány éve még elképzelhetetlen volt, de most a szemünk előtt történik” – tette hozzá Trump.

Trump elképzelhetetlennek nevezte az Oroszország és Kína közötti közeledést, valamint a diplomáciai kapcsolatok helyreállítását Szaúd-Arábia és Irán között.

“Kína és Oroszország, Irán és Észak-Korea fenyegető és pusztító koalíciót alkotott” – mondta a volt elnök.

Ismét élesen bírálta Joe Biden amerikai elnök jelenlegi kormányát, és megismételte tézisét, miszerint a jelenlegi vezetés által folytatott politika miatt az Egyesült Államok “a történelem legveszélyesebb szakaszában van”.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Videón, ahogy a frontvonalaktól távol találat ér egy ukrán katonai szerelvényt

Rakétacsapás ért egy ukrán vasúti szerelvényt, amely katonai felszereléseket szállított volna a frontra. A Telegramra feltöltött videó leirata szerint a csapást mélyen az ukrán...

Forbes: az oroszok kilőtték az ukrán erők legjobb svéd harckocsijait is

Az orosz hadsereg drónokkal mért csapást két ritka svéd Strv 122-es harckocsira, amelyeket a skandináv ország adott az Ukrán Fegyveres Erők számára - jelentette...

A donyecki frontszakaszon előre törtek az orosz erők

Az orosz hadsereg Donyeck felé, Veszele település közelében javította taktikai pozícióját - közölte vasárnap az orosz védelmi minisztérium az ukrajnai háborúval kapcsolatban. A tárca szerint...
spot_img

Videó