2022, december 9.
3.5 C
Budapest
-4 C
Moszkva

Szabotőrök felszámolására irányuló művelet folyik Herszon központjában (videó)

Egy szabotázs- és felderítőcsoportot próbálnak felszámolni Herszon központjában, ahol lövéseket hallottak – közölték a régió mentőszolgálatai a RIA Novosztyval.

Korábban a régió operatív szolgálatainak egyik forrása a RIA Novoszty-nak arról számolt be, hogy automata fegyverekből lőttek Herszon központjában. Ezt megelőzően öt robbanást hallottak Herszonban. Az előzetes jelentések szerint a légvédelmi rendszer is működött.

“A vasútállomástól az Ilja Kulik utcáig terjedő területen tömböket zártak le. Ezt megelőzően is voltak “érkezők” a térségben. Ezután kezdődött a lövöldözés. Előzetes információk szerint egy szabotőrcsoportot felszámoltak – mondta a forrás.

Szerinte nincs “áttörés” az ukrán hadsereg részéről a térségbe.

Korábban arról számoltak be, hogy öt robbanás hallatszott Herszonban. A RIA Novosztyinak a műveleti szolgálatok egyik forrása azt mondta, hogy automata fegyverek tüze hallatszott.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Csaknem 100 lengyel zsoldossal végeztek az orosz erők Ukrajnában

Oroszország védelmi minisztériuma azt közölte, hogy egyetlen nap alatt számos nagy jelentőségű célpontot semmisített meg nagy pontosságú csapásokkal Ukrajnában. Köztük amerikai és német gyártmányú...

Putyin: Oroszország válaszcsapásként támadja az ukrán infrastruktúrát

Az orosz hadsereg azt követően kezdett el csapásokat mérni Ukrajna energetikai infrastruktúrájára, hogy merényletet követtek el a Krími híd ellen - jelentette ki Vlagyimir...

Klicsko: apokaliptikus télre kell készülnünk, de még nem kell evakuálni Kijevet

Az ukrán villamosenergia-hálózatot ért folyamatos orosz csapások "apokaliptikus" forgatókönyvet hozhatnak Kijevben - mondta Vitalij Klicsko polgármester szerdán a Reutersnek, de hangsúlyozta, hogy a hatóságok...