2023, október 2.
20.8 C
Budapest
10.3 C
Moszkva

Putyin részvétét fejezte ki a marokkói királynak a pusztító földrengés miatt

Vlagyimir Putyin orosz elnök részvétét fejezte ki VI. Mohamed marokkói királynak a pusztító földrengés tragikus következményei miatt – írja a Kreml sajtószolgálata.

“Felség, kérem, fogadja őszinte részvétét az ország központi régióit sújtó pusztító földrengés tragikus következményei miatt” – mondta Putyin.

Hozzátette azt is, hogy Oroszország osztozik a baráti marokkói nép gyászában.

“Kérem, tolmácsolja az együttérzés és a támogatás szavait az áldozatok családjainak és barátainak, valamint a mielőbbi felépülés kívánságait mindazoknak, akik a természeti katasztrófa következtében szenvedtek” – mondta az orosz vezető.

A legfrissebb adatok szerint a marokkói földrengés halálos áldozatainak száma 632-re emelkedett, további 329 ember pedig megsérült.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Biden: nem sok idő maradt Ukrajna támogatására

Joe Biden amerikai elnök felszólította a kongresszust, hogy "hagyja abba a játszadozást", és minél előbb szavazzon egy Ukrajnának szánt külön segélycsomagról, hogy az Ukrajnának...

Wallace: Ukrajna győz, de a fiatalabbakat kell már mozgósítania

Ben Wallace volt brit védelmi miniszter azt állította, hogy Kijevnek sikeres lesz az ellentámadása, de a lendület fenntartásához és a "munka befejezéséhez" Volodimir Zelenszkij...

FAZ: Oroszország a szankciók ellenére jelentősen növelte a hadiipari termelését

A példátlan nyugati szankciók ellenére az orosz hadiiparnak sikerült jelentősen bővítenie a termelést az ukrajnai konfliktus kezdete óta - jelentette a Frankfurter Allgemeine Zeitung...
spot_img

Videó