2023, január 27.
0.7 C
Budapest
-3.6 C
Moszkva

Putyin nyomában: most te is kirándulhatsz ott, ahol az orosz elnök

Az Orosz Nemzeti Turisztikai Ügynökség (Roszturizm) bejelentette, hogy az óriási érdeklődésre való tekintettel utakat kínálnak azokra a szibériai helyszínekre-útvonalakra, ahol Vlagyimir Putyin orosz elnök járt az elmúlt időszakban.

Vlagyimir Putyin orosz elnök rendszeresen tölti szabadságát Szibériában. Az elnökről készült felvételek, amelyeken a páratlan természeti csodákat is láthatjuk, villámgyorsan bejárják a közösségi oldalakat és a világsajtót.

A Roszturizim csütörtökön jelentette be, hogy megkezdték az utazásszervezőkkel közösen az útvonalak tervezését, amelyeken az orosz államfő által leggyakrabban látogatott helyszíneire utazhatunk el.

Az ügynökség közölte, hogy rengeteg megkeresést kaptak a turistáktól, hogy hova utazott az elnök, mert szeretnének ők is ellátogatni oda.

A Kreml legutóbb szeptemberben közölt felvételeket Putyin elnök és Szergej Sojgu védelmi miniszter szibériai útjáról.

[jnews_hero_13 hero_style=”jeg_hero_style_4″ include_post=”25677″]

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Orbán Viktor: azonnali tűzszünet kell

Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön a Karmelita kolostorban kötetlen beszélgetésen fogadta a Mathias Corvinus Collegium (MCC) nemzetközi médiakonferenciájának külföldi előadóit, Orbán Balázs politikai igazgatóval, az...

A kritikus infrastruktúrát ért súlyos károkról számoltak be Ukrajnában a mai rakétacsapások után

Ukrajnában a rakétacsapások energetikai létesítményeket rongáltak meg az ország középső, déli és délnyugati régiókban - közölte az Ukrenergo a Telegram-csatornáján. "A Dnyipropetrovszk régióban az egyik...

Szijjártó: háborús retorika helyett a béketeremtésre kellene fókuszálni

A nemzetközi közösségnek háborús retorika helyett a béketeremtésre kellene fókuszálnia, az ukrajnai fegyveres konfliktus elhúzódását, eszkalációját kockáztató intézkedések helyett mielőbb párbeszédre lenne szükség -...