2024, március 1.
10.9 C
Budapest
1.1 C
Moszkva

Putyin kemény választ ígért az ukránok terrortámadására

Az orosz elnök megerősítette, hogy a Krími híd felrobbantása után tömeges csapásokat indítottak az ukrán energetikai infrastruktúra ellen.

Cikkünk frissül. A légicsapások élő közvetítését itt találod.

Ha Ukrajna újabb terrortámadásokat szervez Oroszország ellen, akkor a hétfőihez hasonló jelentős katonai válaszlépésre kerül sor – jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök.

Megerősítette, hogy az orosz csapatok “nagy hatótávolságú precíziós fegyverekkel nagy erejű csapást mértek ukrán energetikai objektumokra, valamint katonai irányító és kommunikációs eszközökre”. A támadás két nappal azután történt, hogy egy bomba megrongálta a stratégiai fontosságú Krími hidat, amelyet Moszkva ukrán terrortámadásnak nevezett.

“Ha további kísérletek történnek terrortámadások végrehajtására a mi területünkön, Oroszország határozottan és az Oroszország ellen létrehozott fenyegetéseknek megfelelő mértékben fog válaszolni” – tette hozzá Putyin.

Támogasd a donyecki gyerekeket!

Oroszországban élő nemzeti érzelmű magyarok és anyaországi segítőik közreműködésével támogathatod a donyecki gyerekeket.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Kreml: az Egyesült Királyság közvetlenül részt vesz az ukrajnai konfliktusban

Nagy-Britannia közvetlen katonai szerepvállalása Ukrajnában soha nem volt titok, de az ország egyik intézményesített médiuma most nyíltan elismerte - közölte csütörtökön Vlagyimir Putyin orosz...

Bloomberg: Oroszország nyárra áttörheti Ukrajna védelmi rendszerét

Oroszország nyárra áttörheti Ukrajna védelmi rendszerét, ha nyugati támogatóitól nem kap elegendő lőszert - írja az amerikai Bloomberg hírügynökség. "Az ukrán hatóságok attól tartanak, hogy...

Négy frontszakaszról jelentett sikereket az orosz védelmi minisztérium

A kupjanszki, a donyecki, az avgyijivkai és a herszoni frontszakaszról számolt be az orosz erők előretöréséről csütörtöki hadijelentésében az orosz védelmi tárca. A minisztérium szerint...
spot_img

Videó