2023, március 28.
3.5 C
Budapest
6 C
Moszkva

Putyin elárulta, hogy melyik vakcinával oltották be

Korábban nem hozták nyilvánosságra, hogy melyik orosz vakcinával oltakozott az orosz államfő, aki most maga fedte fel a “titkot”.

Vlagyimir Putyint még március 23-án kapta meg a védőoltás első komponensét. A Kreml akkor közölte, hogy az elnöknek nem tetszik a kamera előtti oltakozás, ezért nem lesz nyilvános, amikor megkapja a Covid-19 elleni vakcinát,

A szerdán közvetített “Közvetlen Kapcsolat Vlagyimir Putyinhoz” című élő televíziós műsorban árulta el az orosz elnök, hogy a Magyarországon is alkalmazott Szputyink-V vakcinával oltották be.

Az államfő elmondta, hogy azért is döntött a Szputnyik-V mellett, mert az orosz hadsereg katonáit is ezzel a vakcinával oltották be és ő a fegyveres erők főparancsnoka.

[jnews_hero_13 hero_style=”jeg_hero_style_4″ include_post=”25733″]

A csaknem négyórás élő adásban, amelyet évente tartanak, bárki kérdezhetett Vlagyimir Putyintól, telefonon, e-mail-ben, videó üzenetben, sms-ben és levélben.

Itt mondta el azt is, hogy nem tört volna ki a harmadik világháború, ha Oroszország elsüllyesztette volna azt a brit rombolót, amely a Krímnél megsértette a tengeri határát.

vagy azt, hogy aggasztó, hogy a nyugati országok megkezdték Ukrajna területének katonai birtokbavételét

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Először jelentette GDLSB okosbomba megsemmisítését az orosz védelmi tárca

Először tett említést GLSDB (rakétameghajtóval ellátott földi indítású precíziós bomba) lelövéséről keddi hadijelentésében az orosz védelmi minisztérium. Az Egyesült Államok idén januárban jelentette be, hogy...

USA: nincs értelme fejlett drónokat adni Ukrajnának, mert nincs esélyük az orosz légvédelemmel szemben

Az Egyesült Államok nem látja értelmét annak, hogy átadja Ukrajnának az MQ-9 Reaper felderítő és csapásmérő drónokat, mert azoknak nincs esélyük az orosz légvédelmi...

DNR: orosz kézre került a bahmuti színesfémüzem is

Az orosz erők szinte teljesen megtisztították az ipari övezetet, amelyen a bahmuti (Artyomovszk) színesfém-feldolgozó üzem (AZOM) található - közölte Gyenisz Pusilin, a nagyrészt orosz...
spot_img

Videó