2023, április 1.
11.4 C
Budapest
5.7 C
Moszkva
Array

Oroszország ukrajnai határának fokozott megfigyelésére adott parancsot Putyin

Oroszország ukrajnai határának fokozott megfigyelésére adott parancsot Vlagyimir Putyin elnök a Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) határellenőrző részlegének csütörtökön.

Az államfő ezt az FSZB állománya előtt jelentette be. Az utasítás szövege szerint az intézkedésre annak érdekében van szükség, hogy bűnözök ne lépjék át a határt.

Az elnök hozzátette ugyanakkor, hogy a határőrség akadályozás nélkül engedje át a menekülteket. Fontosnak mondta továbbá, hogy zavartalanul engedjék át a humanitárius segélyeket szállító járműveket is.

Putyin kijelentette: le kell leplezni azokat, akik önkéntesen a békés lakosság elleni “megtorló műveletekben” vettek részt, vagy megpróbálják eltüntetni annak nyomait, vagy bűncselekményt akarnak elkövetni Oroszországban.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Kim Jodzsong: Kijevet nukleáris katasztrófa fenyegeti azzal, hogy azt hiszi, legyőzheti Oroszországot

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hazája jövőjével játszik, amikor atomfegyverek után kutat - jelentette ki szombaton Kim Jodzsong, Kim Dzsongun észak-koreai vezető befolyásos testvére a...

Védelmi miniszter: Németország nem tud több harckocsit adni Ukrajnának

Németország nem engedheti meg magának, hogy további harckocsikat adjon Ukrajnának - jelentette ki szombaton Boris Pistorius, az ország védelmi minisztere. Megjegyzései azután hangzottak el, hogy...

Morawiecki: Kijev 100 Rosomak páncélozott harckocsit vásárol Varsótól uniós és amerikai támogatásból

Ukrajna 100 Rosomak páncélozott személyszállító járművet fog vásárolni Lengyelországtól - jelentette be a lengyel miniszterelnök. "Az ukrán hadsereg 100 Rosomakot fog vásárolni tőlünk, amelyeket Siemianowice...
spot_img

Videó