2023, október 2.
16.7 C
Budapest
10.9 C
Moszkva

Oroszország hat latin-amerikai országgal tárgyal a vízummentességről

Oroszország vízummentességről tárgyal hat latin-amerikai országgal – közölte csütörtökön újságírókkal Alekszandr Scsetyinyin, az orosz külügyminisztérium latin-amerikai osztályának igazgatója.

“Jelenleg a 33 latin-amerikai országból 27-el írtunk alá vízummentességet. Már csak hat van hátra. Ezekkel az országokkal természetesen folynak a tárgyalások. Vannak megfontolás alatt álló projektjeik” – mondta a Szentpétervári Nemzetközi Gazdasági Fórumon.

“Régen kinyilvánított célunk, hogy Latin-Amerika teljesen vízummentes övezet legyen a latin-amerikai és az orosz állampolgárok között”.

Scsetyinyin pontosította, hogy Oroszország jelenleg a Bahamákkal, Barbadosszal, Haitivel, Mexikóval, Trinidad és Tobagóval, valamint Saint Luciával folytat tárgyalásokat.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Fehér Ház: az Egyesült Államoknak nincs pénze Kijev hosszú távú katonai támogatására

Az Egyesült Államoknak nincs pénze Kijev hosszú távú katonai támogatására - mondta Karine Jean-Pierre, a Fehér Ház sajtótitkára egy tájékoztatón. "Ezek (a pénzeszközök. - a...

Kreml: a nyugati politikusokat, akiket a nemzeti érdekek vezetnek, rögtön oroszbarát jelzővel bélyegzik meg

A függetlenség demonstrálása Brüsszeltől nem jelenti automatikusan azt, hogy egy politikus "oroszbarát" - mondta Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője hétfőn újságíróknak. A szlovákiai választási...

Oroszország bizonyítékot mutatott, hogy az USA silány minőségű testpáncélt küldött Ukrajnának

Az orosz védelmi órásvállalat, a Rosztyeh által közzétett videó kétségbe vonta az USA által Ukrajnának küldött katonai támogatás minőségét, miután egy trófeaként a harctérről...
spot_img

Videó