2022, szeptember 25.
10.5 C
Budapest
7 C
Moszkva
Array

Oroszország felé nyitna a Jobbik

Élénkítené a mezőgazdaságot és a keleti piacok felé nyitna a Jobbik – írja a teol.hu. Vona Gábor az este megtartott bátaszéki fórumon azt is elárulta, a párt kormányzati szerepre törekszik a 2010-es választás után.

Tolna megyében, Bátaszéken kezdte őszi országjárását a Jobbik Magyarországért Mozgalom elnöke, Vona Gábor. A lakossági fórumot megelőző sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a Jobbik már a jövő évi választások után szeretne komoly tényezővé válni a parlamentben, nem pedig statisztaként nézni az országban zajló eseményeket. Az Európa Parlamenti szavazás eredményei bebizonyították, hogy a nagyobb pártoknak igenis számolniuk kell a Jobbikkal.

 

Vona Gábor elmondta, hogy nem titkolt tervük a lehető legrövidebb időn belül kormányzó tényezővé előlépni, mert úgy gondolja, hogy a Magyarországot jelenleg uraló pártok sem erkölcsileg, sem szakmailag nem alkalmasak.

Azt mondta, bátran állnak a kihívások elé. A gazdasági válság lezárásának a korrupció megszüntetése lenne az egyik első lépése, illetve a nemzetközi hitelek ügyének újratárgyalását javasolják. A legfontosabb mozzanat pedig a mezőgazdaság élénkítése lenne, hiszen Magyarország természeti adottságai ezt indokolják.

Vona Gábor szerint nyitni kéne a keleti piacok, nemcsak Oroszország, hanem Kína és India felé is. Valamint itthon is a hazai termékeket kéne előtérbe helyezni, hiszen a nyugati multinacionális vállalatok nem nézik az ország érdekeit.

 

Figyelem Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

- Hirdetés - spot_img

UKRÁN VÁLSÁG

Borell: Putyin nem blöfföl a nukleáris fegyverekkel kapcsolatban, diplomáciai megoldás kell

Josep Borrell, az EU külügyi főképviselője szombaton a BBC-nek nyilatkozva úgy vélte, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök nukleáris fegyvereket is bevethet, ha Moszkva erőit...

Több száz külföldi zsoldost semmisített meg az orosz légierő

Az elmúlt 24 órában az orosz légierő mintegy 200 ukrán fegyverest és mintegy háromszáz külföldi zsoldost semmisített meg Mikolajiv térségében - közölte a védelmi...

Szijjártó: az egyetlen megoldás a béke

A problémákra, amelyekkel Európának szembe kell néznie a háború és a szankciók miatt, az egyetlen megoldás a béke - mondta a külgazdasági és külügyminiszter...