2022, november 27.
6 C
Budapest
-2.9 C
Moszkva

Oroszország bővítette a barátságtalan országok listáját

Ezen a listán az orosz külképviseletekkel szemben ellenséges országok szerepelnek.

Az orosz kormány kibővítette az orosz diplomáciai képviseletekkel szemben ellenségesen viselkedő barátságtalan országok listáját – közölte a kabinet sajtószolgálata.

A listára Görögország, Dánia, Szlovénia, Horvátország és Szlovákia került fel.

“A kormány által jóváhagyott lista nem végleges, és bővülhet, figyelembe véve a külföldi államok folyamatban lévő ellenséges akcióit az orosz külképviseletek ellen” – áll a közleményben.

A dokumentum meghatározza a barátságtalan országok oroszországi diplomáciai képviseletei által felvehető személyzet létszámát.

Így Görögország 34, Dánia 20, Szlovákia pedig 16 főben állapította meg a felső határt. Szlovénia és Horvátország nem tud majd személyzetet alkalmazni diplomáciai és konzuli képviseletein.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

- Hirdetés -spot_img

UKRÁN VÁLSÁG

Egy amerikai tisztviselő szerint Oroszország egy nap alatt elpusztíthatja Ukrajnát

Az ukrán infrastruktúrára mért csapások megmutatták, hogy Oroszország rövid idő alatt képes elpusztítani az országot - írta honlapján Paul Craig Roberts, a Ronald Reagan-kormány...

Orbán: szükség van egy szuverén Ukrajnára

Orbán Viktor miniszterelnök, a Kereszténydemokrata Internacionálé (CDI) alelnöke szombaton videókonferencia keretében részt vett a jobboldali világszervezet Panamavárosban zajló vezetőségi ülésén - tájékoztatta az MTI-t...

Putyin: hamarabb kellett volna újraegyesülni a Donbasszal

A Donbassz újraegyesítésének Oroszországgal már korábban meg kellett volna történnie - jelentette ki Vlagyimir Putyin elnök a különleges katonai műveletben részt vevő katonák édesanyjaival...