2022, december 5.
4.8 C
Budapest
-12.8 C
Moszkva

Orbán Viktor: Isten nyugosztalja Mihail Gorbacsovot!

Isten nyugosztalja Mihail Gorbacsovot! – fogalmazott Orbán Viktor miniszterelnök Facebook-oldalán az egykori szovjet pártfőtitkár temetésével kapcsolatban szombaton.

“Moszkvában vagyunk. Mihail Gorbacsov búcsúztatására érkeztünk” – mondta Orbán Viktor a Facebook-oldalon közzétett videóban, hozzátéve, hogy a ravatalnál elhelyezték Magyarország nevében a tisztelet virágait.

“Sok minden kellett ahhoz, hogy harmincegynéhány évvel ezelőtt vér és emberáldozat nélkül szabadulhassunk ki a Szovjetunióból és szabadulhassunk meg a kommunizmusból. Gorbacsov nélkül ez nem történhetett volna meg. Így, vér nélkül, békében biztosan nem történhetett volna meg” – mondta a magyar miniszterelnök.

“Hálásak vagyunk neki, ezért jöttünk el és helyeztük el a tisztelet virágait. Isten vele, nyugodjék békében!” – mondta Orbán Viktor.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Az orosz erők folytatják az előrenyomulást Artemovszk (Bahmut) felé

Folytatják az előrenyomulást az orosz csapatok a donyecki régióban lévő Artemovszk (Bahmut) város közelében - jelentette ki a vasárnapi hadijelentést ismertetve Igor Konasenkov altábornagy,...

Kreml: Putyin hamarosan a Donbasszba látogat

Az elnök biztosan meg fogja tenni - mondta Dmitrij Peszkov, arra a kérdésre válaszolva, hogy Vlagyimir Putyin ellátogat-e a Donbasszba. "Erre biztosan sor fog kerülni...

Lengyel különleges erők érkeztek az ukrajnai Dnyipropetrovszk régióba

Az ukrán hadsereg közölte, hogy a NATO parancsnokságának alárendelt, ukrán egyenruhás lengyel különleges erők tisztjeiből és harcosaiból álló, kombinált különítmény érkezett a Dnyipropetrovszki területen...