2024, március 1.
12.7 C
Budapest
1.7 C
Moszkva

Nagyon kellemetlen: a Gazprom nem tud eleget tenni a megemelt lengyel rendelésnek, sőt….

A Gazprom orosz energia-óriás jelezte Lengyelország felé, hogy nem áll módjában a megemelt gázmennyiség rendelést leszállítani, mi több, Lengyelország felé – jelenleg – csak a napi minimum mennyiséget tudja szállítani.

A Gazprom szolgáltatásai szerződései meghatároznak napi maximális rendelhető mennyiséget, valamint napi minimális rendelhető mennyiséget is, illetőleg ha nem áll módjukban a rendelési tételt – csak egy minimális mennyiséget – leszállítani, akkor az elmaradt mennyiséget a későbbiekben kompenzálják, mint fog történni a lengyel esetben is.

Ami kellemetlen a dologban Ukrajna számára, az az, hogy Lengyelország így valószínűleg valóban nem tud visszapumpálásos úton reverz gázt eladni Ukrajnának.

Támogasd a donyecki gyerekeket!

Oroszországban élő nemzeti érzelmű magyarok és anyaországi segítőik közreműködésével támogathatod a donyecki gyerekeket.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Le Monde: Franciaország azt tervezi, hogy katonákat telepít Ukrajnába

A francia kormány azt tervezi, hogy közvetlenül Ukrajnába küld egy kisebb katonai erőt, amely a kijevi fegyveres erők kiképzőjeként és Moszkva "elrettentéseként" szolgálna -...

Lavrov: ha Austin a NATO-orosz konfliktus veszélyéről beszél, az azt jelenti, hogy az USA-nak van terve erre

Lloyd Austin amerikai védelmi miniszter azzal, hogy kijelentette, hogy a NATO és Oroszország egymás ellen harcolhat, ha Ukrajna vereséget szenved, bebizonyította, hogy az USA-nak...

Erdogan: nem kapott elég támogatást a török békekezdeményezés az orosz-ukrán konfliktus lezárására

Az orosz-ukrán konfliktus békés megoldására irányuló török kezdeményezések a támogatás hiánya miatt nem jártak sikerrel - mondta Recep Tayyip Erdogan török elnök az antalyai...
spot_img

Videó