2023, szeptember 25.
17.2 C
Budapest
14.5 C
Moszkva

Musk: nincs “oroszbarát propaganda” az X közösségi hálón

Elon Musk amerikai vállalkozó és milliárdos azt mondta, hogy nincs “oroszbarát propaganda” az X (korábbi Twitter) közösségi hálózatban.

“Hol van ez az oroszbarát propaganda? Nem látjuk” – írta Musk az X közösségi hálózaton, Glenn Greenwald újságíró bejegyzésére reagálva.

Az újságíró a Washington Post azon publikációját kommentálta, miszerint az X közösségi hálózatnak a tartalmak cenzúrázásának elutasítása állítólag elősegíti az “oroszbarát propaganda” terjedését.

A Twitter Inc. 2006-ban alakult. A cég fő terméke egy rövid üzenetek cseréjére szolgáló közösségi hálózat. Elon Musk amerikai vállalkozó 2022 őszén végül 44 milliárd dollárért felvásárlásárholta a platformot. Áprilisban vált nyilvánossá a Twitter Inc. felvásárlása a nevadai székhelyű X Corp. által.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Videón, ahogy a frontvonalaktól távol találat ér egy ukrán katonai szerelvényt

Rakétacsapás ért egy ukrán vasúti szerelvényt, amely katonai felszereléseket szállított volna a frontra. A Telegramra feltöltött videó leirata szerint a csapást mélyen az ukrán...

Forbes: az oroszok kilőtték az ukrán erők legjobb svéd harckocsijait is

Az orosz hadsereg drónokkal mért csapást két ritka svéd Strv 122-es harckocsira, amelyeket a skandináv ország adott az Ukrán Fegyveres Erők számára - jelentette...

A donyecki frontszakaszon előre törtek az orosz erők

Az orosz hadsereg Donyeck felé, Veszele település közelében javította taktikai pozícióját - közölte vasárnap az orosz védelmi minisztérium az ukrajnai háborúval kapcsolatban. A tárca szerint...
spot_img

Videó