2022, július 1.
36.9 C
Budapest
22.1 C
Moszkva

Megrendezett fotózást tartottak a mariupoli szülészeti kórháznál az ukránok (+képek)

Mint arról tegnap beszámoltunk, Volodimir Zelenszkij ukrán elnök telekürtölte a világsajtót, hogy a csúnya oroszok lebombáztak egy szülészeti kórházat Mariuopolban, de kiderült, hogy a kórház hetek óta zárva van és megrendezett fotózást tartottak a korábban az ukrán Azov fegyveresei által megszállt épületben. Közben az orosz védelmi tárca is megrendezett provokációnak minősítette az esetet.

Az ukrán elnök állítása szerint legalább 17 anya, csecsemő, ápolók és orvosok sérültek meg, áldozatok nincsenek, viszont képeket csak egy anyáról tudtak közölni, igaz őt többször, több helyzetben és mindig más ruházatban és maszkban is fotózták. Valószínűleg nem volt több terhes nő, aki ne menekült volna el a térségből.

Frissítés! Megtalálták a hölgy közösségi oldalát. Egy feltörekvő ukrán influenszer/fotómodell:

A képek alapján órási lehetett a pusztítás, de egyetlen áldozat sincs. Arra sem figyeltek a tematikus fotózás során, hogy az állítólagos rakétatámadás után ne főzőcskéző azov tagokat mutassanak a kórház udvarán. Az állítólagos rakétatámadás után, csak egyetlen füstölgő szemétkupacot sikerült fotózni, de volt óriási kráter is, ahova becsapódott a “pusztító” szerkezet.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Kövess minket a Telegramon!

Exkluzív tartalmakért csatlakozz Telegram csatornánkra!

Ajánló

- Hirdetés - spot_img

FRISS