2023, október 2.
20.8 C
Budapest
10.3 C
Moszkva

Medvegyev: Ukrajna kapitulációja utat nyitna a béke felé, de Washington és Kijev blokkolja ezt az utat

Ukrajnának valójában csak a kapitulációra van szüksége, ami nagy valószínűséggel megnyitná az utat a béke felé, de sem Washington, sem Kijev nem akar ilyen eredményt – közölte Dmitrij Medvegyev, az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese.

“A megosztott ország lövészárkaiban szenvedő embereknek valójában csak a megadásra van szükségük, ami nagy valószínűséggel utat nyithatna a béke felé. De sem Washington, sem Kijev nem akar békét” – írta a Telegram-csatornáján.

Medvegyev rámutatott, hogy “a húsfeldolgozó üzem, amely Kijev ellentámadása, most megállás nélkül működik, és szerencsétlen emberek ezreit küldi a vágóhídra”.

“De ez a művelet már nem tehet semmit a kijevi rezsim megsegítésére, amely mostanra már a halál utáni rothadás stádiumába lépett. Holttestét ezen a ponton már semmi sem tudja újra galvanizálni” – írta a tisztviselő.

A Biden-kormányzat legutóbbi, az amerikai kongresszushoz intézett kérését kommentálva, hogy újabb 13 milliárd dolláros katonai gyorssegélyt utaljanak ki Kijevnek, Medvegyev megjegyezte, hogy “a felvilágosult világ ismét megborzongott, amikor megtudta, hogy a 404-es országba (Ukrajna) értelmetlen dollármilliárdot utalnak ki a zombiknak”. Ugyanakkor “a lángoló nyugati harckocsikban rekedt kamikazék nem fogják látni ezt [a Washington által kiutalt pénzt]” – állította Medvegyev. “Nem fognak mást látni, csak a halált” – tette hozzá.

Ugyanakkor – mutatott rá a magas rangú tisztviselő – ez a pénz nagyon fontos “az amerikai Demokrata Párt gerontokrata elitjének és az EU-ban lévő lakájaiknak”.

“Végül is a nagy ellentámadás mítoszát a mindenható dolláralapú gazdaság mítosza tartja fenn” – magyarázta.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Biden: nem sok idő maradt Ukrajna támogatására

Joe Biden amerikai elnök felszólította a kongresszust, hogy "hagyja abba a játszadozást", és minél előbb szavazzon egy Ukrajnának szánt külön segélycsomagról, hogy az Ukrajnának...

Wallace: Ukrajna győz, de a fiatalabbakat kell már mozgósítania

Ben Wallace volt brit védelmi miniszter azt állította, hogy Kijevnek sikeres lesz az ellentámadása, de a lendület fenntartásához és a "munka befejezéséhez" Volodimir Zelenszkij...

FAZ: Oroszország a szankciók ellenére jelentősen növelte a hadiipari termelését

A példátlan nyugati szankciók ellenére az orosz hadiiparnak sikerült jelentősen bővítenie a termelést az ukrajnai konfliktus kezdete óta - jelentette a Frankfurter Allgemeine Zeitung...
spot_img

Videó