2022, november 27.
4.3 C
Budapest
-5.2 C
Moszkva

Medvegyev: Oroszországgal most már tényleg számolni kell

Dmitrij Medvegyev az orosz Biztonsági Tanács helyettes vezetője a Telegram-csatornáján közölt bejegyzésében azt írta, hogy a különleges hadművelet céljain túl van egy másik feladat, amelyet már teljesítettek.

A különleges katonai művelet céljait Oroszország elnöke jelentette be, és mint tudják, ezek a Donbassz polgárainak védelme, valamint Ukrajna nácimentesítése és demilitarizálása. Itt minden világos, és el is fogjuk érni a célt – írja a volt orosz elnök.

De van egy másik feladat is, amelyet már teljesítettünk.

Oroszországgal most már tényleg számolni kell. Ahogy a Szovjetunióval. És bizonyos szempontból még komolyabban is, a szankciók sorából ítélve. Nem is olyan régen ez még másképp volt. Emlékszem hazánk jelenlétére a G8-ak találkozóján, amikor egyszerűen nem hívtak meg minket a G7-ek találkozójára, ahol a nyugati országok gazdasági és néha védelmi kérdéseit vitatták meg – írta Medvegyev.

Ha nem vesznek figyelembe, az nem jó. Olyan ez, mint amikor gyerek voltál, és a szomszédból jöttek verekedni az udvarodba. Ha megijedtél és hazafutottál, akkor senki vagy, és nem hívnak meg sehova. De ha te ütsz először, sokkal jobbak az esélyeid a védekezésre – folytatta.

Tessék. Ezért olyan fontos, hogy az országot tiszteljék és számoljanak vele.
Egy Nagy-Oroszországnak pontosan ilyennek kellene lennie – zárta bejegyzését a volt államfő.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

- Hirdetés -spot_img

UKRÁN VÁLSÁG

Orbán: szükség van egy szuverén Ukrajnára

Orbán Viktor miniszterelnök, a Kereszténydemokrata Internacionálé (CDI) alelnöke szombaton videókonferencia keretében részt vett a jobboldali világszervezet Panamavárosban zajló vezetőségi ülésén - tájékoztatta az MTI-t...

Putyin: hamarabb kellett volna újraegyesülni a Donbasszal

A Donbassz újraegyesítésének Oroszországgal már korábban meg kellett volna történnie - jelentette ki Vlagyimir Putyin elnök a különleges katonai műveletben részt vevő katonák édesanyjaival...

Videó: üres polcok és pánikfelvásárlás Kijevben

Az ukrán főváros lakói aktívan vásárolják fel az élelmiszereket, a kenyérpolcok üresek - közölte a Strana.ua ukrán online lap a Telegram-csatornáján. "A helyiek videókat tesznek...