2023, október 4.
18.2 C
Budapest
13.7 C
Moszkva

Medvegyev: meg kell futamítani a teljes kábítószeres kijevi rezsimet

Dmitrij Medvegyev, az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese szombaton Telegram-csatornáján arról írt, hogy teljes mértékben meg kell futamítani a kijevi rezsimet, és megtorló intézkedéseket kell hozni annak kulcsfigurái ellen.

Az orosz politikus különösen Kijev azon kijelentéseit kommentálta, amelyek szerint újabb fegyverszállításokra van szükség, “a Krím visszaszolgáltatására” készülnek, és hogy “a háború évtizedekig is eltarthat”.

“A kijevi kutya folyamatosan ugat. Szőrös pofáján csorog a nyál, hogy gazdái láthassák harci tulajdonságait” – jegyezte meg Medvegyev.

“Mi ez? Egy drogoktól átitatott elme ellentmondásos alkonya? A bizonytalanság delíriuma? A pártfogóira nehezedő nyomás? Általános, kitartó paranoia? Kétségtelenül mindez együtt” – mondta.

Azonban “még a delíriumos kijelentéseket sem szabad alábecsülni” – mondta. “Ez is a kijevi rezsim hisztérikus kiáltványa, amelynek célja a náci elit megszilárdítása, a csapatok harci szellemének támogatása és újabb támogatás megszerzése a szponzoroktól” – magyarázta Medvegyev.

Az egyetlen válasz a következő kell legyen: “A neonáci rezsim által az ellentámadásban részt vevő személyzet és katonai felszerelés tömeges megsemmisítése, az ukrán csapatoknak okozott maximális katonai vereséggel. Az ellenség teljes megfutamítása és a neonáci kijevi rezsim végleges letaszítása a teljes demilitarizálással az egész ukrán területen. Megtorló akciók a neonáci rezsim kulcsfigurái ellen, függetlenül azok tartózkodási helyétől és az elévülési időtől” – mondta Medvegyev.

“Ellenkező esetben nem fognak megnyugodni, és a kábítószer okozta delíriumos kijelentések valósággá válhatnak, és a háború hosszúra nyúlik. Erre nincs szüksége az országunknak” – mondta az orosz politikus.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Videó: amerikai gyártmányú MAXX Pro-t talál el az orosz drón

Az egyik orosz Telegram-csatorna által szerdán közzétett videón látható, hogy egy ukrán, amerikai gyártmányú MAXX Pro aknavédett (MRAP) járművet eltalálnak egy kamikaze drónnal. A felvételen...

Olasz védelmi miniszter: minden lehetőséget kimerítettünk Ukrajna támogatására

Olaszországnak nincsenek korlátlan forrásai Ukrajna támogatására - mondta az ország védelmi minisztere, Guido Crosetto a Sky TG24 csatornának. "Olaszország sokat tett, a légvédelmi rendszerekre összpontosított,...

The Guardian: Charles Michel csak véletlenül mondta, hogy Ukrajna 2030-ban EU-tag lesz

Az Európai Tanács vezetője, Charles Michel, amikor Ukrajna EU-csatlakozásának lehetséges időpontjairól beszélt, "véletlenszerűen" mondta a 2030-as évet, amelynek nincs semmi alapja - írja a...
spot_img

Videó