2022, december 2.
3.7 C
Budapest
-8.8 C
Moszkva

Medvegyev ígérte, hogy elfogják és halálbüntetést kapnak a hadifoglyokat agyonlövő ukránok

Dmitrij Medvegyev volt orosz elnök, a Biztonsági Tanács elnökhelyettese szerint az orosz hadifoglyokat agyonlövő ukránoknak nem szabad más büntetést kapniuk, mint a büntetőjogban tiszta büntetésként emlegetett halálbüntetés. Ígérte, hogy akkor is megtalálják őket, ha ez évekbe telik.

Medvegyev azokra a közösségi médiában megjelent felvételekre reagált a Telegram-csatornáján, amelyen az ukránok tizenegy orosz hadifoglyot lőttek agyon. Az orosz védelmi tárca közölte, hogy azonosították az elkövetőket és, hogy az ilyen bűncselekmények rendszeresek és elvártak az ukrán erőknél.

Medvegyev közölte, hogy a jogi tanulmányai során azt tanították, hogy nyilvánvaló okokból csak a halálbüntetés a tiszta büntetés. Az ószövetségi idők óta ismert “életet életért” elv szerint (Mózes 24:20) – írja.

Az orosz katonákat lelövő ukrán gazembereknek nem szabadna más büntetést kapniuk, mint ami a tiszta büntetés. Még akkor is, ha évekbe telik, mire megtaláljuk őket – zárta bejegyzését a volt orosz elnök.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Kreml: a NATO továbbra is háborúra kényszeríti Kijevet

A NATO továbbra is háborúra kényszeríti Kijevet - jelentette ki Dmitrij Peszkov orosz elnöki szóvivő újságíróknak csütörtökön az észak-atlanti szövetség bukaresti külügyminiszteri tanácskozását értékelve. "A...

Több település felszabadításáról számolt be az orosz katonai szóvivő

Települések felszabadításáról számolt be a donyecki régióból szerdán az orosz hadvezetés, valamint a helyi közigazgatás két vezetője. Igor Konasenkov altábornagy, az orosz védelmi minisztérium szóvivője...

Lengyelországban ki kell fizetniük a lakhatás díját az ukrán menekülteknek

Az Oroszországgal fennálló konfliktus miatt Lengyelországba menekült ukránoknak jövőre fizetniük kell a lakhatásukért és az élelmezésükért - jelentette be a varsói kormány. A lengyel hatóságok...