2022, december 1.
2.7 C
Budapest
-14.1 C
Moszkva

Medvegyev felsorolta a Nyugat bűneit is: az amerikaiak demens nagypapája és a megfagyott európai polgárok a listán

Dmitrij Medvegyev volt orosz elnök, a Biztonsági Tanács helyettes vezetője tegnap tette közzé Oroszország bűneinek listáját Telegram csatornáján (ezt itt olvashatod el). Ma azonban a Nyugat bűneit sorolta fel, szintén 11 pontban.

Bűneik (ami nem Oroszország hibája):

  1. Hogy az európai bolondokat cinikusan kijátszották az amerikaiak, arra kényszerítve őket, hogy a szankciós csapás legfájdalmasabb következményeit az EU lakossága viselje.
  2. Hogy a hétköznapi európaiak ezen a télen kegyetlenül megfagynak otthonaikban.
  3. Hogy Európában és az Egyesült Államokban évtizedek óta a legmagasabb az élelmiszer-infláció.
  4. Hogy az uniós és amerikai vállalatok több milliárd dollárt veszítettek oroszországi befektetéseikből.
  5. Hogy az amerikaiak egy furcsa, demenciában szenvedő nagyapát választottak elnökükké, aki a felelősségéről megfeledkezve egy másik országot sokkal jobban szeret, mint a sajátját.
  6. Hogy a magukat uniós vezetőknek nevező városi őrültek végleg elvesztették a kapcsolatot a valósággal, és arra kényszerítik a boldogtalan ukránokat, hogy életüket áldozzák fel az EU-hoz való csatlakozásért.
  7. Hogy számos politikai gazember manipulálja az ukrán államiság helyreállításának témáját a korábbi határain belül, hogy új katonai megrendeléseket nyerjen, és hogy elherdálja a kijevi rezsimnek juttatott pénzt.
  8. Hogy a NATO a logikával és a józan ésszel ellentétben továbbra is közeledik Oroszország határaihoz, és ezzel a globális konfliktust és az emberiség nagy részének halálával fenyegető valós veszélyt teremt.
  9. Hogy a 2014-es puccs után Ukrajna elvesztette állami függetlenségét, és a kollektív Nyugat közvetlen ellenőrzése alá került, és azt hitte, hogy a NATO fogja garantálni a biztonságát.
  10. Hogy mindezek következtében Ukrajna elveszítheti állami szuverenitásának maradékát, és eltűnhet a világ térképéről.
  11. Hogy az ukrán bűnözőket mindenképpen bíróság elé állítják az ukrán és az orosz nép ellen elkövetett atrocitásokért.

– Írta Medvegyev a Telegramon.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Több település felszabadításáról számolt be az orosz katonai szóvivő

Települések felszabadításáról számolt be a donyecki régióból szerdán az orosz hadvezetés, valamint a helyi közigazgatás két vezetője. Igor Konasenkov altábornagy, az orosz védelmi minisztérium szóvivője...

Lengyelországban ki kell fizetniük a lakhatás díját az ukrán menekülteknek

Az Oroszországgal fennálló konfliktus miatt Lengyelországba menekült ukránoknak jövőre fizetniük kell a lakhatásukért és az élelmezésükért - jelentette be a varsói kormány. A lengyel hatóságok...

Ursula elismerte, hogy már több mint 100 ezer ukrán katona halt meg

Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke videóüzenetében bejelentette, hogy az ellenségeskedések kitörése óta több mint 100 000 ukrán katona halt meg. Frissítés: Ursula...