2023, szeptember 22.
19.5 C
Budapest
14.6 C
Moszkva

Medvegyev: a hadművelethez igazítottuk a szerződéses szolgálat kiválasztási rendszerét

Az orosz fegyveres erők szerződéses szolgálatra vonatkozó kiválasztási rendszerét sikeresen hozzáigazították a különleges katonai művelet feltételeihez – mondta Dmitrij Medvegyev, az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese.

“A feladat továbbra is ugyanaz – a szerződéses szolgálatot a lehető legnagyobb presztízsűvé tenni. Ennek érdekében az elmúlt hónapokban szervezeti, gazdasági, szociális, technológiai döntéseket hoztak.”

Mindenekelőtt a szerződéses szolgálat kiválasztási rendszerét sikeresen hozzáigazították a különleges katonai művelet feltételeihez, ez meghozta az eredményeket – közölte Medvegyev.

És ami legalább ilyen fontos, hogy sikerült jelentősen növelni a katonák és családjaik szociális védelmét – mondta a katonai személyzeti kérdésekkel foglalkozó tanácskozáson.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Ukrán hadiüzemek megsemmisítését jelentette be az orosz védelmi tárca (videó)

Ukrán hadiipari létesítményekre, rádiótechnikai felderítő központokra és szabotőr-kiképzőközpontokra mértek csoportos csapást az éjszaka folyamán az orosz erők nagyhatótávolságú, légi indítású precíziós fegyverekkel és harci...

Newsweek: a Kijevnek ígért Abrams harckocsik el fognak akadni a sárban

Marina Miron, a brit King's College katonai tanulmányok tanszékének kutatója annak a véleményének adott hangot, hogy az Egyesült Államok által Ukrajnának ígért Abrams harckocsik...

Fordulat: Lengyelország mégis szállít fegyvereket Ukrajnának

A lengyel kormány megpróbálta visszavonni Mateusz Morawiecki miniszterelnök fenyegetését, miszerint leállítja az Ukrajnába irányuló fegyverszállításokat. Piotr Müller kormányszóvivő hangsúlyozta, hogy Lengyelország a meglévő megállapodások...
spot_img

Videó