2022, augusztus 9.
30 C
Budapest
20.8 C
Moszkva
Array

Lavrov reméli, hogy a világ megtudja az igazat a maláj Boeingről

Oroszországot meglepte a jelentés rendkívül nyugodt hangvétele az Ukrajna felett elpusztított maláj Boeing 777-ről – Lavrov.

Az orosz külügyminiszter, Sergej Lavrov reméli, hogy a világ végül meg fogja tudni az igazat a maláj Boeing 777-esről, mely Ukrajnában pusztult el. “remélem, hogy meg fogjuk tudni az igazat, de ez nem tőlünk függ” – mondta el a Tsentr TV-nek az orosz külügyminiszter a “Pravo Znat” (a jog tudni) c. műsorban.

 “Oroszország, annak politikai vezetése és a Külügyminisztérium állandóan emlékeztesse kell a világot, hogy tudni kell az igazat arról a gépről. Nem véletlen, hogy idéztem az ENSZ Biztonsági Tanácsának a határozatát (aminek az elfogadását mi tevékenyen támogattuk). És ami abban le van írva, azt végre kell hajtani mindenkinek. Ilyen ennek a dokumentumnak a természete.” – mondta Lavrov.

“Minden azok kezében van, akik ki lettek jelölve a vizsgálat lebonyolítására” – tette hozzá Lavrov.

Komment: milyen érdekes ez a maláj repülőgépes sztori: A fekete dobozokat megtalálták az ukrajnai felkelők, átadták őket azonnal Malajzia küldötteinek, azok továbbpasszolták őket Angliának, az meg Hollandiának. A fekete dobozokon lévő beszélgetéseket nem hozzák nyilvánosságra. De már a sorok közt van ki csinálta: HA az oroszbarát szeparatisták lettek volna, – ahogy hamis és hazug módon azonnal teleüvöltötte a világot a “mainstream” média – már régen ettől volna hangos a sajtó. Nemkülönben ráfogták ezt akkor azon nyomban Oroszországra is, de bocsánatot kérni azóta is “elfelejtenek”.

Annyit már lehet tudni, hogy szinte biztosan nem BUK üteg végzett a géppel, hanem valószínűleg a levegőben lőtte szét a fedélzeti gépágyúival egy vadászgép. Vajon mikor derül ki, hogy milyen gép volt?

Egyszerű, soha. Miért? Mert Kijevet támogatni, az most nagyon fontos az EU-nak. Miért? Új piac lesz az EU-nak, persze nincs már gazdasága, de majd lesz. És sokan vannak, sok kicsi meg sokra megy, a harmadkezi ócska használt kacatokat el lehet nekik adni, meg is lehet ott majd venni „pár” dolgot a nyugati befektetőknek, persze majd nem piaci árakon. A bevétel tárolására meg, ami az ország kiárulásából majd befolyik, ott vannak a … szigeteki bankszámlák.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

- Hirdetés - spot_img

FRISS

UKRÁN VÁLSÁG

Az orosz cirkálórakéták megsemmisítették a HIMARS és M777-es lőszerraktárt Uman közelében

Orosz cirkálórakéták megsemmisítettek egy raktárt, amelyben lövedékeket tárolta az amerikai HIMARS és M777-es ágyúkhoz a cserkaszi régióban - közölte az orosz védelmi minisztérium újságírókkal. "Nagy...

Ukrajna leállította az EU-ba irányuló olajszállításokat

Ukrajna leállította az orosz kőolaj tranzitját Magyarországra, Csehországba és Szlovákiába - írja a RIA Novosztyi. "A Transnyefty megerősítette, hogy az Ukrtransznafta augusztus 4-én leállította az...

Az ukrán Kraken neonáci alakulat elvesztette harcképességét az orosz katonai csapások után

Az ukrán Kraken neonáci alakulat az orosz katonai csapások következtében elvesztette harcképességét - közölte az orosz védelmi minisztérium. "Az ukrán nacionalisták Harkov irányában lévő ideiglenes...