2023, október 3.
15 C
Budapest
9.8 C
Moszkva

Kilenc ukrán drónt szedett le az orosz légvédelem a Krím felett

Hat drónt lőttek le az éjszaka folyamán a Krímben, további hármat elektronikus hadviseléssel zavartak meg és földre kényszerítettek, egy UAV felrobbant, áldozatok nincsenek – közölte Szergej Akszjonov regionális vezető a Telegram-csatornáján.

“Kilenc UAV-t észleltek a Krími Köztársaság területe felett az éjszaka és reggel: hat UAV-t lelőttek a légvédelmi erők, hármat elektronikus hadviseléssel zavartak meg és földre kényszerültek” – tájékoztatott.

A felrobbantott drón a Krasznogvárdajszkij körzet, Dokucsajevo falu felett repült – pontosított a krími vezető.

“Áldozatok nem voltak, több házon betörtek az ablakok. Minden szolgálat a helyszínen van. Kérjük, őrizzék meg nyugalmukat, és csak ellenőrzött információforrásokban bízzanak” – zárta Akszjonov.

Az ukrán fegyveres erők rendszeresen próbálják drónokkal támadni Szevasztopolt és a Krímet. A félszigeten határozatlan ideig “sárga” szintű terrorveszély van érvényben.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Fehér Ház: az Egyesült Államoknak nincs pénze Kijev hosszú távú katonai támogatására

Az Egyesült Államoknak nincs pénze Kijev hosszú távú katonai támogatására - mondta Karine Jean-Pierre, a Fehér Ház sajtótitkára egy tájékoztatón. "Ezek (a pénzeszközök. - a...

Kreml: a nyugati politikusokat, akiket a nemzeti érdekek vezetnek, rögtön oroszbarát jelzővel bélyegzik meg

A függetlenség demonstrálása Brüsszeltől nem jelenti automatikusan azt, hogy egy politikus "oroszbarát" - mondta Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője hétfőn újságíróknak. A szlovákiai választási...

Oroszország bizonyítékot mutatott, hogy az USA silány minőségű testpáncélt küldött Ukrajnának

Az orosz védelmi órásvállalat, a Rosztyeh által közzétett videó kétségbe vonta az USA által Ukrajnának küldött katonai támogatás minőségét, miután egy trófeaként a harctérről...
spot_img

Videó