2023, március 24.
18.4 C
Budapest
5.7 C
Moszkva

Készülőben az ukrán offenzíva – Csikós Sándor írása

Készülőben az ukrán offenzíva. Amelynek nem is titkolt célkitűzése: két irányból előretörni az orosz határig, (halálos) harapófogóba venni a közbelső területet, az ott élő lakosságot, a néphadsereg ott tartózkodó egységeit. Az utóbbiakat összeroppantani, felmorzsolni. Az Oroszország felől érkező segélyek (segítség) útját elzárni. Ahogy elzárni a néphadsereg egységeinek visszavonulási, a lakosság menekülési útvonalát.

Így az ukrán elképzelések szerint teljesülne a minszki megállapodás egyetlen olyan pontja (a legutolsó), amelyet a kijevi junta valaha is teljesíteni akart. Azzal kezdve, persze, amit mindenki a legutolsó pontnak szánt. Miszerint a teljes határ fölötti ellenőrzést vissza kell adni a kijevi juntának. MAJD MIUTÁN A MEGÁLLAPODÁS ÖSSZES ELŐZŐ PONTJÁT TELJESÍTETTE.

Amihez Kijev viszont hozzá sem kezdett – nem is titkolva, hogy ez nincs is szándékában.

És akkor szabad a vásár!

Előzőleg behívni az „ENSZ-békefenntartókat” (így hívják az ukrán gestapó spicliportálját is: „békefenntartó / teremtő” [„Mirotvorec”]. Amely megteremti a békét. A TEMETŐ BÉKÉJÉT. A tömegsírok, a bennük elkapartak, a krematóriumokban elégetettek, a holtan (esetleg még élve) a folyókba, tavakba, mocsarakba taszítottak békéjét. A kiürült orosz falvak békéjét. Ahonnan elűzték azokat, akiket nem mészároltak le. Mely falvakból csak az marad meg, amelyek alatt nincsenek palagáz mezők. És mely falvak házai, udvartartása a Galíciából érkező, torzult lelkivilágú, elmebeteg csürhének jutnak.

Az orosz határ elfoglalásával megnyílik az út, hogy az ENSZ „békefenntartói”elfoglalhassák a Donbasszt, elmozdítsák (és letartóztassák) a népköztársaságok kormányait, lefegyverezhessék (és börtönökbe, hadifogolytáborokba – SZŰRŐTÁBOROKBA – zárhassák a fegyveres erők és testületek tagjait. ÁTMENETI nemzetközi igazgatást vezessenek be a térdre kényszerített tartományokban. És megnyissák a határokat a vérre és bosszúra szomjazó ukrowehrmacht, az SS Galiccsina mai utódai előtt.

ÉS AKKOR GYŐZ A NYUGATI DEMOKRÁCIA UKRAJNÁBAN

Ukrajna ezzel tán még a NATO- és Európai Uniós tagságra is méltóvá válik. „Európa”pedig gyönyörködhet művében. Ezt akarták! Azóta, mióta nekiláttak EGY MÁSIK ORSZÁG ALKOTMÁNYOS RENDJÉNEK VÉRBE FOJTÁSÁHOZ.

Ezek tehát a HADItervek. Próbálkoztak diplomáciai megoldással is – de azzal felsültek. Ahogy ezzel is fel fognak sülni.

Emlékezzünk régiekről! Talán ideillik majd a Szaúr Magila kurgánról készített rövid videóm. Szaúr Magila az orosz határ közelében emelkedik ki a sík sztyeppéből.

Csikós Sándor

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Ukrán területek Romániához csatolására nyújtott be törvényjavaslatot egy román képviselő

Egy ellentmondásos törvényjavaslat, amelyet a héten nyújtottak be a román parlamentnek, azt sürgette, hogy a kormány 2027-ig hagyjon fel Ukrajna határainak elismerésével, és csatolja...

Amerikai tanácsadó: az ukrán tavaszi ellentámadás sokkolni fogja a világot

Az ukrán hadsereg készen áll arra, hogy a következő hetekben hatalmas offenzívát indítson az orosz csapatok ellen, amely megdöbbenti majd a globális közösséget -...

Medvegyev az Ukrajnába érkező külföldi katonai szakértők megsemmisítésére szólított fel

Az Ukrajnába szállított fegyvereket kísérő nyugati katonai szakértők legitim célponttá válnak az orosz hadsereg számára - jelentette ki Dmitrij Medvegyev, a Biztonsági Tanács helyettes...
spot_img

Videó