2023, március 28.
3.5 C
Budapest
6 C
Moszkva

Kadirov: Miért hódol be szinte az egész világ a nevetséges Bidennek?

Miért hódol be szinte az egész világ a nevetséges Bidennek? – tette fel a kérdést Ramzan Kadirov csecsen vezető a Telegram csatornáján, ahol már több mint 1.4 millió követője van.

Európai államfők, komolyan, válaszoljanak a kérdésre. Ne gyertek az amerikai demokráciáról, a dollárról, az amerikai tőzsdéről, az aranytartalékokról szóló mesével… Dob el ezeket az elkoptatott közhelyes kifogásokat, és válaszolj a kérdésre – írta.

Ha a lepusztult Biden cowboy nem törődik a gazdaságotokkal vagy azzal, hogy milyen negatív folyamatok zajlanak nálatok, akkor ti, fejlett és fejlődő európai országok miért törődtök többet az USA érdekeivel, mint a saját népetekkel és földetekkel? Miért gondolod, hogy ha az USA tart Oroszországtól, akkor az téged is fenyeget?

Az elmúlt hetekben csak egy újabb idióta nyilatkozatot olvastam az amerikai elnöktől, aki vagy elfelejti, hogy ő a First Lady férje, vagy összekeveri az ukránokat az irániakkal. Nem fogok meglepődni, ha holnap az amerikai haditengerészet SEAL-jei (kommandósok) partra szállnak a Perzsa-öbölben, és hiába keresik az orosz hadsereg állásait – a parancs az parancs, nekik csak úgy kell tennünk, mintha – írta Kadirov.

Ramzan Kadirov – Kép: Telegram

És ez csak egy nyilvános nyilatkozat. Biztosan történnek rosszabb dolgok is a Fehér Ház falain belül. Nem irigylem a segédjét, aki az atombombás táskáért felelős.

Tehát, európai vezetők, értékeljék józanul a helyzetet. Csodálatos lehetőségetek van arra, hogy megszabaduljatok az amerikai elnyomástól, amikor azt az országot egy teljesen elmebeteg ember kormányozza. Gondoljatok az országaitok érdekeire, a benzin- és gázhiányra, az emelkedő árakra. Az éhező USA-n kívül rengeteg olyan partner van a világon, akik felelősségteljesebbek, nem mérnek kettős mércével, nem vádolnak téged semmivel, amit te tettél, és nem verik szét a gazdaságodat, hogy megmentsék a sajátjukat.

Az USA ma egy olyan gazdasági vámpír, amelyet már réges-régen le kellett volna szúrni. Biden egy háborús bűnös, aki fedezi a Pentagon évek óta tartó atrocitásait.

Mentsd meg az országodat. Ne hagyd, hogy egy gyengeelméjű cowboy tönkretegye a világ többi részét.

Ramzan Kadirov – Telegram

Az Orosz Hírek Telegram csatornáját itt éred el.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Először jelentette GDLSB okosbomba megsemmisítését az orosz védelmi tárca

Először tett említést GLSDB (rakétameghajtóval ellátott földi indítású precíziós bomba) lelövéséről keddi hadijelentésében az orosz védelmi minisztérium. Az Egyesült Államok idén januárban jelentette be, hogy...

USA: nincs értelme fejlett drónokat adni Ukrajnának, mert nincs esélyük az orosz légvédelemmel szemben

Az Egyesült Államok nem látja értelmét annak, hogy átadja Ukrajnának az MQ-9 Reaper felderítő és csapásmérő drónokat, mert azoknak nincs esélyük az orosz légvédelmi...

DNR: orosz kézre került a bahmuti színesfémüzem is

Az orosz erők szinte teljesen megtisztították az ipari övezetet, amelyen a bahmuti (Artyomovszk) színesfém-feldolgozó üzem (AZOM) található - közölte Gyenisz Pusilin, a nagyrészt orosz...
spot_img

Videó