2022, november 29.
0.9 C
Budapest
-6.3 C
Moszkva

Kadirov: hamarosan meglepetésre számíthatnak az ukrán fegyveres erők

Az orosz hadsereg “meglepetéssel” készül az ukrán fegyveres erők számára – közölte Ramzan Kadirov csecsen vezető a Telegram-csatornáján.

“Harcosaink érdekes meglepetéssel készültek az ukrán banditaalakulatok számára, amely hamarosan kiderül. Nos, addig sem fedem fel a kártyákat” – írta.

Ugyanakkor megjegyezte, hogy a harcosok minden akciója egyértelműen megtervezett.

“A csecsen biztonsági egységek bátorságának és hősiességének, valamint a szövetséges erőkkel való jól szervezett együttműködésnek köszönhetően a csecsen köztársasági egységek különleges katonai művelete a felelősségi övezetben jól halad. Biztos vagyok benne, hogy közös erőfeszítésekkel teljes vereséget fogunk mérni az ellenséges banditaalakulatokra” – tette hozzá Kadirov.

Korábban a nap folyamán a csecsen vezető egy videót tett közzé, amelyben a különleges műveletek övezetébe visszatért Adam Delimhanov állami duma-képviselő szintén bejelentette, hogy az orosz hadsereg valamilyen “eseményre” készül a nacionalisták ellen.

Maga Kadirov is türelemre intette az oroszokat, és arra kérte őket, hogy “várjanak nagyszerű híreket a frontvonalról” a harcosoktól.

Oroszország február 24. óta különleges katonai műveletet folytat Donbassz felszabadítására. Vlagyimir Putyin feladatának nevezte, hogy “megvédje azokat az embereket, akiket a kijevi rezsim nyolc éven keresztül bántalmazott, népirtásnak vetett alá”.

Az orosz hadsereg a DNR és az LNR erőivel együtt teljes mértékben felszabadította a Luganszki Népköztársaság területét és Donyeck nagy részét, beleértve Volnovakhát, Mariupolt és Szvjatohorszkot, valamint a teljes Herszon régiót, Zaporizzsja azovai területeit és a Harkov régió egy részét.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

- Hirdetés -

UKRÁN VÁLSÁG

Az időjárás és járműhiány miatt az ukránok nem tudják evakuálni sérültjeiket

Az időjárás és az erők hiányosságai miatt az ukránok számára sokkal nehezebbé vált a sebesültek evakuálása Kupjanszk és Kraszno-Limanszk irányában - mondta a RIA...

A Kreml cáfolja az ukrán állításokat arról, hogy az orosz erők elhagyják a zaporozsjei atomerőművet

Nem igaz, hogy az orosz erők a zaporozsjei atomerőmű elhagyására készülnek - jelentette ki Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője újságíróknak hétfőn. Peszkov az ukrán Enerhoatom...

Klicsko Kijev részleges evakuálására figyelmeztet

Kijev polgármestere, Vitalij Klicsko figyelmeztetett, hogy az ukrán főváros részleges kiürítésére kerülhet sor, mivel a hatóságok arra számítanak, hogy a jövő évben is lesznek...