2023, március 31.
10.2 C
Budapest
0.4 C
Moszkva

Ismét lopással vádolják az USA genderfluid kormánytisztviselőjét

Az amerikai energiaügyi minisztérium tisztviselőjét, Sam Brintont azzal vádolják, hogy poggyászt lopott a Las Vegas-i Harry Reid nemzetközi repülőtérről – jelentette csütörtökön az amerikai média.

A vád azután hangzott el, hogy az LMBTQ-aktivistát, a Biden-kormányzat első “nyíltan genderfluid”, perverz életmódot folytató szakemberét a múlt hónapban azzal vádolták, hogy ellopta egy nő bőröndjét a Minneapolis-Saint Paul nemzetközi repülőtéren.

A 34 éves tisztségviselő ellen 1200 és 5000 dollár közötti értékű lopás miatt adtak ki elfogatóparancsot – jelentette csütörtökön a 8 News Now. Brinton jelenleg a kiégett fűtőelemek és hulladékok elhelyezéséért felelős helyettes államtitkár az amerikai energiaügyi minisztérium atomenergetikai hivatalában.

Az ügyről egyelőre nem közöltek más részleteket, és az sem világos, hogy pontosan mikor történt az állítólagos lopás a Las Vegas-i repülőtéren.

Néhány héttel ezelőtt Brinton beismerte, hogy szeptember 16-án a minneapolisi repülőtéren egy nő táskáját ellopta a poggyászkiadóról. Ez azután történt, hogy az Alpha News beszámolt a bírósági dokumentumokról, amelyek szerint a tisztviselőt a biztonsági kamerák felvételei rögzítették, amint egy több mint 2300 dollár értékű Vera Bradley bőröndöt ragadott el.

Brinton kezdetben tagadta a vádakat, a rendőrségnek adott vallomásában azt mondta: “Ha rossz táskát vittem volna el, szívesen visszaadom, de nincs nálam más személytől származó ruhanemű. Azok az én ruháim voltak, amikor kinyitottam a táskát”. A beszámolók szerint azonban Brinton soha nem adott fel táskát a járatra.

A tisztviselő később elismerte, hogy nem volt “teljesen őszinte”, de a hírek szerint még mindig nem adta vissza az ellopott táskát az áldozatnak, annak ellenére, hogy a rendőrség erre utasította. Az Energiaügyi Minisztérium a jelentések szerint úgy reagált az incidensre, hogy Brintont szabadságra helyezte.

Brinton az év elején került a címlapokra, miután a Twitteren azt írta, hogy “az egyik, ha nem a legelső nyíltan genderfluid személy lett a szövetségi kormányzat vezetésében”.

Amellett, hogy Brinton nukleáris és gépészmérnöki végzettséggel rendelkezik, nem-bináris, transznemű aktivista is, aki előadásokat tart a “perverzióról”, és nyíltan beszélt már kutyákkal és meleg férfiakkal való kapcsolatairól is.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Lavrov: a nyugati országok közvetlen részvevő az Oroszország elleni háborúnak

A nyugati országok közvetlen résztvevői az Oroszország elleni háborúnak - mondta Szergej Lavrov külügyminiszter a Prensa Latina kubai hírügynökségnek adott interjújában. "Nem tűrhetjük tovább a...

Amerikai támogatásért cserébe Horvátország 14 helikoptert küld Ukrajnának

Horvátország tizenkét Mi-8 és két Mi-8T típusú szovjet-orosz gyártmányú közepes szállító helikoptert küld Ukrajnának - ezt Mario Banozic védelmi miniszter erősítette meg csütörtökön, a...

Kuleba: a régóta várt ukrán ellentámadás nem lesz sorsdöntő, de ettől még támogassák Ukrajnát

Az Ukrajna által már nagyon várt ellentámadás nem tekinthető sorsdöntő pillanatnak az Oroszországgal fennálló konfliktusban - jelentette ki Dmitro Kuleba kijevi külügyminiszter, aki felszólította...
spot_img

Videó